Carolina Mukhova - elämäkerta, henkilökohtainen elämä, valokuva, uutiset, tennis, "Instagram", valmentaja, kasvu, paino, kansalaisuus 2021

Anonim

Elämäkerta

Carolina Mukhova on Tšekin suosituin tennispelaaja. Talented ahkera urheilija on naisten tennisyhdistyksessä. Tilintarkastustuomioistuimen käyttäytyminen, sileä tyyli, armo ja erilaiset kommentaattorit verrattuna tennispelaajalle Justine Ann ja Roger Federer, ja fanit kutsuttiin "Queen Cambaks".

Lapsuus ja nuori

Carolina Mukhova syntyi 21. elokuuta 1996 Olomoucissa, joka on Tšekin itäpuolella. Isä Josef Muha on entinen jalkapalloilija. Vanhemmat lapsuudesta rokotettiin Carolina ja hänen veljensä rakkaus urheiluun. Tennis, tyttö kokoontui 7-vuotiaana. Ehkä ratkaiseva tekijä oli, että tenniskenttä sijaitsi lähellä taloa. 12-vuotiaana oli tarpeen tehdä valinta tennis ja käsipallo, ja Carolina valitsi ensimmäisen.

Jopa 16-vuotias, Mukhova oli melko hauras ulkonäöltään ja tämän vuoksi loukkaantui usein. Mutta ei ollut suunnitelmaa, tennis on pitkään tullut paljon suureksi tytölle kuin vain harrastus. Siksi ajatukset pysähtyvät, eivät edes syntyneet: Carolina otettiin talteen vammoista ja alkoi uudelleen.

Hän valmistui arvostetusta koulusta ja korkeakoulusta Tšekin tasavallassa. Urheilija ei itse koskaan sanonut, missä hän opiskelee, mieluummin ylläpitää koulutussalaisuuttaan.

Tennis

Debyyttiohjelma järjestettiin ITF: n naisten piirissä lokakuussa 2013, kun Carolina oli 17-vuotias. Ensimmäinen Tšekin turnaus soitti Dubrovnikissa, jossa se saavutti toisen kierroksen ja sai 10 000 dollaria

Ja ensimmäinen otsikko ITF voitti vuonna 2014 Slovakian turnauksessa. Tšekin tennispelaajan toinen otsikko sai yhden purkautumisen kilpailuissa Sharm El-Sheikhissä. Kaksi viikkoa myöhemmin hän voitti toisen turnauksen, joka pidettiin siellä.

Vuonna 2017 Mukhova menetti alkuperäisen Olomoucinsa kanssa markkinoiden Vosondrochovan maanmiehistön kanssa. Pian hänen debyyttinsä Korean turnauksen pääverkostossa, voitti kaksi matala-luokitusta pelaajaa, mutta antoi voiton Priscilla Honin ensimmäisellä kierroksella.

Tällaisella lahjakkuudella tennispelaaja pelasi jälleen, missä sen oli tarkoitus voittaa. Urheilijoiden mukaan tennis ei maksanut itseään, ei ollut tarpeeksi rahaa, mutta luonnollinen sitkeys ja perhetuki auttoivat voittamaan vaikeudet. Tilanne on muuttunut, kun Mukhova valitti fysioterapeutin.

Piste meni käpälään Yhdysvaltain avoimen mestaruuden jälkeen. Siellä Mukhov löysi hänen rytmin ja tuonut pelistä Ukrainan Danyan Yastremskaya ja kaksi kertaa Champion Garbin Mugurus, menettää vain Ashley Bartin kierroksen. Kuitenkin voitto pätevässä ottelussa ja hyvät palkinnot jättivät luottamuksen urheilijalle. Carolina siirtyi Prahaan ja antoi itsensä paitsi fysioterapeutin vaan myös kokenut valmentajat.

Vuonna 2019 Carolina Mukhova menetti Karolina Plishkova ensimmäisellä kierroksella Australian avoimessa mestaruuskilpailussa, mutta Qatar Avoin neljänneksen WTA: ssa pelattiin Stosur ja CE Schowi ensimmäisessä ja toisella kierroksella. Kolmannella kierroksella Elina Svitolina antoi Ukrainan tennispelaajan voiton.

Ensimmäiset WTA-finaalit putosivat J & T Banka Prague Avoin, jossa Tšekkiläinen urheilija katosi Sveitsin Jil Taychmannin vaikeassa duelissa.

Wimbledonin turnauksessa 2019 Mukhova voitti ensimmäiset kolme kierrosta ja meni neljännekseen, jossa kirkkaassa kolmen tunnin vastakkainasettelu voitti nimensä Plishkov pisteet 13:11.

Seuraavaksi biografiassa Yhdysvaltain avoin mestaruus Mukhova menetti kahdessa Serena Williamsissa. Seuraavan turnauksen aikana Australiassa tennis Carolina antoi voiton American Catherine Bellin voiton, sitten Qatar Open totteli Magde Lynettissä. Kuitenkin toisen kierroksen Kiki Burtens päättyi Tšekin urheilijan tappiolla.

6 kuukauden kuluttua pandemian Carolina Mukhovan tauon jälkeen tuli Cincinnati Avoin, jossa hän voitti Ann Lee, mutta hän läpäisi Naomi Osakan voiton.

Vuonna 2021 Australia Mukhova onnistui pääsemään semifinaaleihin, ensin voitti maailman Ashley Bartin ensimmäinen maila, joka antoi itselleen liikaa virheitä. Mutta seuraavissa sarjoissa Tšekki antoi Victory Jennifer Brady. Ranskan avoimen mestaruuden kolmannella kierroksella Carolina antoi kaksi kyliä American Sloan Stevens.

19th Wimbledonissa Mukhov mestaruus tuli jälleen 1/4 finaalissa, menestyksekkäästi voittaa Zhang Chuai, Italian Camili Georgie, Anastasia Pavoloncenkov ja Paulo Bados, jossa on 2: 0 by sets. Ja lopuksi, vastakkainasettelussa Angelica, Kerber menetti pisteet 6: 2, 6: 3.

Henkilökohtainen elämä

Kaunis lahjakas urheilija ei ole naimisissa, kaikki hänen pyrkimys on keskittynyt uraan. Carolina ei mene päivämääriä ja ei tapaa kenenkään kanssa, ei mainosta henkilökohtaisen elämän tosiseikkoja. Carolina - Tšekin kansalaisuuden mukaan.

Sivulla "Instagram" -sivustossa tennispelaaja on jaettu tilaajille turnauksista, ammattimaisista valokuvista. Mutta elämässä "Queen Cambaks" on paikka ja levätä: Tyttö viettää aikaa ystäviensä kanssa, valokuvataan maailman kauniissa kulmissa, poseeraa uimapuku. Rentoutua myös auttaa pelin akustisessa kitaralla.

Kasvu - 180 cm, paino - 75 kg.

Carolina Mukhova nyt

Vuonna 2021 Mukhova tuli maailman 22. maila. Hän osallistui Wimbledon-turnaukseen, viidestä ottelusta tennispelaaja menetti vain kerran. Carolina pitää itsensä esimerkinomaisessa muodossa, joka auttaa kestämään pitkiä taisteluja ja soveltavat voimakkaita puhaltoja mistä tahansa asennosta. Mutta samaan aikaan hän ei jakaa omaa kustannuksestaan ​​sanoen:"Olen hyvin hidas, tiedäthän? Joka kerta, kun nopeutan hitaasti kauden alkua. "

Näyttää siltä, ​​että tennis-tähti on tietoinen puutteistaan ​​ja pyrkii korvaamaan älykkään ja aggressiivisen pelin.

Saavutukset

• 2016 - ITF-turnauksen voittaja pariksi purkautuessa Deep-Vltava, Tšekki (Partner Jan Yablonsk)