Polina Miller - elämäkerta, henkilökohtainen elämä, valokuva, uutiset, yleisurheilu, korkeus hyppy, neutraali tila 2021

Elämäkerta

Runigni Polina Millerin ammattimainen kasvu oli nopea: pitkä aika urheilija, jossa oli vaihteleva menestys, joka suoritettiin etäisyydellä 100 ja 200 metriä, ja sitten äidin vaatimuksessa yritti 400 metriä ja "laukaus" kaikilla venäläisissä ja kansainvälisissä turnauksissa. Nyt Polina on lupaava nuori urheilija, joka ohittaa helposti aikuisille ja kokeneille kilpailijoille.

Lapsuus ja nuori

Polina syntyi 9. kesäkuuta 2000 Barnaulissa. Hänen isänsä, hammaslääkäri ja omistaja omien klinikan andrei Millerin, nuorten vuosina, jotka harjoittavat yleisurheilua ja jopa saavuttivat mestarien nimikkeitä kaikilla venäläisissä kilpailuissa. Rakkaus juoksua luovutettiin tyttö perintö, mutta äiti Polina Olga antoi tyttärensä koreografialle ja aerobicille.

Päästämättä menestystä tanssissa ja voimistelussa, Polina siirtyi edelleen helppoa urheilullinen. Tähän suuntaan oli oltava nuori urheilija hänen sielussaan, joten Miller liittyi nopeasti uuteen ympäristöön.

"Saattaa näyttää siltä, ​​että urheilu on erittäin kova. Mutta rakastan työtäni, ja jos rakastat, kaikki on helppoa ", Polina myöntää.

Lisäksi hänen isänsä valitsi todistettu mentori tyttärelle - kunnia Venäjän valmentaja, Klevtsovin toivoa, jonka johdolla valmistautui mestaruuskilpailuihin ja itseään.

Yleisurheilu

Ensimmäiset saavutukset, jotka ovat saavutettu nuoruudessa, kun hän osallistui kilpailuihin Native Barnaulissa ja siirtyi sitten korkeammalle tasolle. Vuonna 2015 polina nopeammin kuin muut osallistujat juoksivat 100 metrin Siperian liittovaltion mestaruuskilpailuun. Vuotta myöhemmin Miller oli jo Venäjän mestari 200 metrin etäisyydellä.

Vuoden 2017 puolivälissä Polina sai kansainväliset kilpailut, ja kesällä Junior lensi Euroopan mestaruuskilpailuun, joka pidettiin Italian kaupungissa GrosseStossa. Todellinen, suuri menestys, tämä kilpailu ei tuonut: Miller menetti aikuisille ja kokeneille juoksijoille, mutta Venäjällä tyttö sai Sports Masterin nimi.

Seuraavana kauden oli läpimurto urheilijoiden ammattilaiselämässä. Joten, Polina osallistui kahdesti Venäjän mestaruuden, puhuu Moskovassa ja Kazanissa, ja jälkimmäisessä kilpailusta otti kultaa käydessä 400 m. Myös vuonna 2018, Miller osallistui EM Berliinin ja nuorten MM-kisoissa, joka pidettiin Suomen Tampereella.

Vuotta myöhemmin juoksija osoitti suurta tuloksia kansainvälisessä areenalla, joka tuli hopeamitalisti maailman sotilaallisista peleistä Kiinan Uhana. Ja Ruotsin Burosin junioreiden keskuudessa Polina voitti kultamitalin ja asensi uuden henkilökohtaisen tietueen: Ran 400 m 51,72 sekuntia.

Kausi 2020, kun urheilumaailmassa oli rauhallinen, toi Gold- ja hopeamitalit säästöpossuus Venäjän mestaruuskilpailuista. Toistaiseksi, stadionit ja lääkärin valmistelun salit suljettiin, Runius joutui kouluttamaan metsässä. Polina tunnettiin myös, että kaikki heidän voimansa kamppailivat paikkaan olympiajoukkueella, niin tuskallisesti havaitsi kesän pelien siirron Tokiossa.

Nyt Miller on erikoistunut sprinttiin ja edustaa alueen - Altai-alueen ja Kubanin all-venäläisissä kilpailuissa 2.

Henkilökohtainen elämä

Urheilija johtaa aktiivisesti Instagram-tiliä, jossa se jakaa yksityiskohtia urheilusta ja henkilökohtaisesta elämästä: näyttää hetkiä kilpailuista, valokuvista matkasta, julkaisee kuvia vanhempiensa ja arkistoineen omasta lapsuudesta.

View this post on Instagram

A post shared by Polina Miller (@p_a_miller)

Polina usein miellyttää faneja, poseeraa uimapuku: säännöllisen koulutuksen ansiosta tytön luku näyttää hyvältä ilman yhtä ainoaa grammaa ylimääräinen paino, vaikka juoksija myöntää, että hän ei rajoita itseään ravitsemuksellisuudessa.

Polina Miller nyt

Kesällä 2021 Polina sai neutraalin tilan - luokan, jonka ansiosta Venäjän urheilijat voivat esiintyä kansainvälisillä kilpailuilla, mukaan lukien olympialaisissa vuoden 2014 doping-skandaalin jälkeen. Kesäkuussa Miller voitti Venäjän mestaruuden Cheboksary, ja kuukausi myöhemmin hän meni ranskalaiseen Nancyiin kansainväliseen turnaukseen. Siellä juoksija asensi uuden henkilökohtaisen ennätyksen - lopetti toisen ja voittamalla kruunun 400-reitin 50,76 sekuntia.