Elena Ostapenko - elämäkerta, henkilökohtainen elämä, valokuva, uutiset, tennis, "Instagram", uimapuku, "Roland Garros" 2021

Elämäkerta

Hänen suhteellisen lyhytelämän elämäkerta, Elena Ostapenko voitti useita nimikkeitä, ja tänään se on kuuluisa Latvian tennispelaaja. Yrityksen oikeanpuoleinen kädensija tunnistaa hänen pelin kahden käden paluumenetelmän.

Lapsuus ja nuori

Ostapenko Elena Evgenevna syntyi 8. kesäkuuta 1997 Riian kaupungissa. Hän on Latvian kansalainen, mutta Elenan vanhemmilla on ukrainalainen alkuperä. Isä on entinen jalkapalloilija Zaporizhia, jota pelasi Metallurgin joukkue. Elena Yakovlevan äiti pelasi tennistä Seattlessness tasolla ja myöhemmin jatkoi uransa tyttären valmentajana. Urheilijalla on konsolidoitu veli, joka asuu Yhdysvalloissa.

Ostapenko oli mukana tennistä 6 vuodesta. Samaan aikaan tyttö oli tanssia. 12-vuotiaana päätin keskittyä tennisuraan, joka perustuu tanssikoulutuksen kehittämälle hyvälle koordinoinnille.

Latvian uran osalta urheilija tunnetaan enemmän Alena Ostapenko. Kun hän syntyi, tyttö halusi soittaa Alena, mutta tämä nimi ei ollut Latinalaisen kalenterissa, joten Ostapenko sai äidin nimen - Elena. Myöhemmin Latvian viranomaiset selittivät, että ei ollut rajoituksia, jotka eivät salli halutun nimen rekisteröinnin. Todennäköisesti joitakin väärinkäsityksiä syntyi.

Tennis

Vanhempien ja tyttären huolellisuuden ponnistelut antoivat nopeasti hyviä tuloksia. Takaisin lasten turnauksissa tyttö alkoi vähitellen pelata voimakkaimman maan tasolla ja myöhemmin Euroopassa. 13-vuotiaana Elena voitti arvostetuissa Les Petitsissä turnauksena, rikkoa Belindu Buckchichin semifinaaleissa. Siitä huolimatta vanhempi junior-sarjassa tapahtuva debyytti oli hieman aikaisemmin: Ostapenko voitti Jurmalan kotiin G5 yhdellä purkautumalla.

Vähitellen parannetaan taitoa, Latvian urheilija nosti tuloksia, osallistumalla tilasopimuksiin. Näin ollen syksyllä 2011 Pari Katerina Synyakovan kanssa hän saavutti Breidentonin elite-turnauksen G1 puolifinaalit. Ja tammikuussa 2012 hän teki debyyttinsä suuren kypärän junior-otteluista.

Tulosten vakauttamiseksi ja uuden kilpailukyvyn tason saavuttamiseksi se kesti kaksi vuodenaikaa. Vuonna 2013 Ostapenko ensimmäistä kertaa saavutti neljänneksen Grand Slamin turnauksiin. LED useissa G1-kilpailuissa ja jo vuonna 2014 oli Top 10 luokitus, voitti ensimmäistä kertaa Latvian naisten tennistä, Grand Slamin junior-turnauksen historiassa Wimbledonissa.

Samana vuonna urheilija osallistui Ii Nuorten olympialaisten tennistä turnaukseen. Parabee, jossa Aquile Panasinate Ostapenko voitti pronssi. Elenan korotettiin lisääntyneitä tuloksia kolmannen aseman kolmanteen asemaan urallaan.

Debyyttiohjelmat Elenan aikuiskierroksessa käytettiin talvella vuonna 2012, kun osallistui useisiin pieniin turnauksiin Virossa. Kasvava taito sai vapaasti voittaa pieniä turnauksia ja valloittaa ensimmäiset nimikkeet. Tällä hetkellä Elena yritti voimansa WTA-turnauksen pätevyydessä Moskovassa.

Kertynyt kokemus antoi meille vähitellen kiivetä luokitusluokitukset. Yhdessä purkauksella Elena on jo pitkään rajoitettu voitoihin 10 tuhatta, mutta vuonna 2013 tennispelaaja onnistui voittamaan kaksi 25 tuhatta. Yksi heistä - Virossa, pari Annetti Annette.

Vuoden 2014 lopussa urheilijan terästulosten tulokset yllä olevalla tasolla. Tashkentissä, Ostapenko voittaa Shahar Peerin ensimmäisellä kierroksella. Pari viikon kuluttua 50 tuhannen neljäntuhannen neljänneksen jälkeen Zhue-Le-Tour, lopullinen 25 tuhatta Puolassa ja 100 tuhatta semifinaalissa Poitiersissa. Sarja menestys sallittu Elena voittaa raja top 200, tennispelaaja otti 165. linjaa.

Erityinen kutsu Wimbledonin perusteella osoittautui muuten. Ensimmäisessä kierroksella Elena osui Carlo Suarez Navarro. Latvian urheilija hyötyi kilpailevan pelikriisin ja antoi pari pelaajaa ottelussa. Kesäkauden tasapaino toi kaksinkertaisen finaalin 75 tuhatta vastuullisuutensa ja puolifinaalissa höyryturnauksessa Vancouverin kaupungissa. Siellä Latvian tennispelaaja yritti vahvuutta liittoutumassa Kiki Burtensistä.

Meillä on jälleen avoinna tarvetta pelata pätevyyttä, tällä kertaa Elena menestyi onnistuneesti vaiheessa ja "teki tiensä" 2. kierroksessa. Mutta siellä annoin oikeuden mennä seuraavaan Sara Erranin kierrokseen.

Toukokuussa 2017 Ana Kanyukh menetti Elena Ostapenko - Athlete voitti voisit voiton. Ottelussa Carolina Wozniackskyn kanssa kesäkuussa 2017 Ostapenko voitti, menossa semifinaaleihin "Roland Garros". Lopudessa Elena Ostapenko voittanut yllättäen yhden Cupin Simon Halep-kilpailijoista, tuli Latvian ensimmäinen edustaja, joka pystyi pääsemään Grand Slamin lopulle ja tullut mestari yhdellä purkauksella.

Harvat myöhemmin, Samana vuonna Syyskuussa Osapenko voitti toisen WTA: n ura Soulissa, voitti Brasilian Beatris AddAd Mayan.

Toukokuussa 2018 toimintamestari Roland Garros ensimmäisellä kierroksella pudotti turnauksesta, antaen Ukrainan Katerina Kozlovan voiton. Ostapenko menetti oikeuden puolustaa otsikon mestaria.

Samana kuussa tapahtui toinen mahtava ottelu: Maria Sharapova pelasi Elena. Ennen tätä tyttöjä ei ole koskaan tavannut tuomioistuimelle. Urheilijat taistelivat 3 tuntia ja 10 minuuttia, ennusteet olivat erilaisia, mutta Maria voitti jännittynyt taistelu.

Huolimatta voitoista "Umbildon-2018", Ostapenko ei päässyt lopulliseen, ottamalla tappio saksalaisesta Angelica Kerberista. Vuotta myöhemmin sama turnaus Elena putosi ensimmäisen kilpailujen ensimmäisellä kierroksella.

Onnea hymyili tytössä Luxemburgissa. Tennispelaaja tuli turnausmestari vuonna 2019, jonka palkintopotti ylittää 225 tuhatta dollaria, tunti, joka lyö Sairaanhoitaja Julia Gergesin lopullisessa pisteet 6: 4, 6: 1.

Henkilökohtainen elämä

Alkukaudella Elenan ura haastattelussa meni henkilökohtaisen elämän keskustelun ympärille. Äiti tukee hänen keskittymistä urheiluun. Kun otetaan huomioon pysyvä työllisyys ja välitys, poikaystäväsi vain puuttui.

Vuonna 2017 tennispelaaja myönsi "Rigan The Year" ja Sportsin saavutusten kunniatodistus ja Riian suositus. Osallistuminen Otsikkoon voi jokaiselle 18-vuotiaille, jotka ovat saaneet 18-vuotiaaksi kansalaisuudesta ja kansalaisuudesta riippumatta.

8. heinäkuuta 2018 urheilija, jolla oli laajuus, juhli länsimaista enemmistöä - 21 vuotta. Oleg Miami oli erityinen vieras lomalla, "ääni" näyttelyn osallistuja, vierailee Riia vain laulamaan ja onnittelemaan Elena. Tapahtuman kuvat julkaistaan ​​Osapenkon virallisella sivulla sosiaalisessa verkossa "Instagram", joka on laukaus erilaisia ​​kuvia urheilijoista sekä koulutuksesta että turnauksista ja uimapuku lepoa.

Se oli sieltä, että fanit oppivat Elenan ensimmäisistä suhteista kuuluisa jalkapalloilija Artur Karasauskas. Keväällä 2020 ensimmäinen yhteinen kuva ilmestyi Tennis-soittimen tilillä. Kuitenkin kuusi kuukautta ennen sitä, pari oli jo nähnyt yhdessä urheilukilpailuissa.

Samana vuonna julkkis isä äkillisesti kuoli. Shock ei vaikuttanut Elenan osallistumiseen turnauksiin - hänen mukaansa oli vielä vaikeampi pysyä kotona.

Elena Ostapenko nyt

Nyt tennispelaaja on itsepäisesti koulutettu, asettamalla kunnianhimoiset tavoitteet ja siirtyminen niiden toteutukseen.

Vuoden 2021 alku nostivat Osapenkoa emotionaalisen ropiirin, enimmäkseen maalattu negatiivisesti. Melbourne Elenan turnauksessa kiinnitti huomiota ja pyytää valmentajaa eläkkeelle Tribunesta. Sen jälkeen hän voitti Sarah Erranin kansalaisuuden mukaan.

Osa syyllisyydestä hänen tappiossa Ukrainalainen Elina Svitolina samassa turnauskeskuksessa, joka on asetettu Hawk-silmäjärjestelmän epäoikeudenmukaiseen työhön, joka vahvistaa pallon.

Keväällä Elena osallistui Miami Avoin, jossa hän taisteli maailman rankingin johtajan kanssa Ausalian Ashley Barti. Peli kesti 1 tunti 9 minuuttia, Ostapenko menetti kilpailijansa, ansaitsi 65 arviointipistettä.