Valeria Vasnetsova - elämäkerta, henkilökohtainen elämä, valokuvat, uutiset, biatlete, valokuva, venäläinen maajoukkue 2021

Elämäkerta

Biathlete Valery Vasnetsova on nuori urheilija, joka ei lakkaa näyttämään vaikuttavia tuloksia eri tasojen kilpailuissa. Laitteiston koulutus ja valmentajien ohjeet auttoivat venäläistä naista pääsemään maailmanlaajuiseen tasoon. Saavutusluettelossa saavutus ei ole yksi kultamitali, Venäläisen urheilun toivoa pyritään jatkuvasti lisäämään baaria.

Lapsuus ja nuori

Valeria syntyi 29. toukokuuta 1997 Mozhgan Udmurt Cityssä. Nuori-ikäinen tyttö oli matkaviestin lapsi, mutta pitkään ei löytänyt oppitunnin sielulle. Jo jonkin aikaa Lera tanssii, ja sitten yritti itsensä musiikissa, mutta se ei innostanut häntä. Uskollinen tapa Vasnetsova ehdotti liikuntaa opettajaa, joka huomasi opiskelijan urheilukyvyt, tarjosi biathlonia ja ei menettänyt.

Myöhemmin biatlete tunnustettiin haastattelussa ensimmäisestä harjoituksesta, jonka hän ymmärsi, että hän löysi kutsun. Opiskelu 2. luokka, tuleva mestari sopii vakavasti jokaiselle koulutustilaisuudelle ja kuunteli aina huolellisesti ensimmäistä valmentajaa, he olivat Alexey Fedorovich Korotaev. Opettajan arkaluonteisen johtajuuden mukaan tyttö koulutettiin 9. luokalle ja sitten hän tuli Izhevian Biathlonin kouluun, jossa luokkiin osallistui säännöllisesti, kunnes koulun todistus sai.

Vasnetsovin perheen ympyrän jälkeen he päättivät päästä tytöön Tchaikovskin valtion fyysisen kulttuurin instituutissa, mikä oli syy urheilijan liikkumiseen Perm alueelle. Siellä oli merkkipohjainen tapahtuma - tuttava viaton Alexandrovich Karintsy, joka myöhemmin alkoi kouluttaa biathleteä.

Kun valmentaja myöhemmin kertoi, hän heti näki potentiaalin tytössä ja ensimmäisessä kokouksessa tajusi, että Valeria oli ammattilainen hänen liiketoiminnassaan ja viritettiin korkeisiin tuloksiin. Joten Vasnetsovaya Biathlonin elämäkerta siirtyi ammatilliseen tasoon, mikä antoi hänelle mahdollisuuden esiintyä kansainvälisissä kilpailuissa.

Ampumahiihto

Ensimmäiset suuret kilpailut urheilureiden vasnetsove tapahtui vuosina 2015/2016 kaudella. Maailman Biathlon Championship Junioreissa osallistuja oli tyytyväinen venäläisiin faneihin. 50. mestaruus pidettiin vuonna 2016, 27. tammikuuta - 2. helmikuuta, Romanian Cape Gradishteinissä. Valeria puhui tyttöjen ja poikien luokkaan 19 vuoteen ja välittömästi osoitti erinomaisia ​​tuloksia.

Kilpailussa vainon 7,5 km: n biathlonisti miehitti 5. sijalle, luopui neljäs asema maanmiehen Polina Chevninan kanssa. Mutta 6 km Vasnetsov Relaksessa, jolla on sama Chevnina ja Yaroslav, Pervakova otti ensimmäisen paikan, tuli maailmancupin kultainen mitalisti. Fanit totesivat, että kymmenesosa yksittäisessä kilpailussa ja sprintti ovat myös hyvä tulos nuorille venäläisille.

Palauttaminen maailmancupin jälkeen Vasnetsova osallistui edelleen kilpailuihin. Seuraava olympus Conquest oli Venäjän talvi-Universiadit, joka pidettiin helmikuussa ja maaliskuussa. Tänä aikana yleisö oli jo havaittu Saranskissä järjestettyjä lopullisia kilpailuja. Tämä on kattava urheilutapahtuma, joka pidettiin talviurheilun kehittämisessä ja edistämiseksi Venäjällä.

Valeria puhui Tchaikovskin valtion fyysisen kulttuurin instituutin puolesta, jossa hän opiskeli. Yliopiston kunnia hänen kanssaan joukkueessa myös puolusti Arkady Menshikova, Ksenia Kiseleva ja Alexander Povoritsyna. Kilpailun viimeisenä päivänä urheilijoiden seka-releissä voitti loput vastustajat, voitti instituutin 1. sijainti ja palkinnot kultamitalien muodossa.

Vuonna 2017 Vasnetsova osoitti erinomaisia ​​tuloksia Biathlon-kilpailuissa. Helmikuussa tyttö osallistui Junior-Euroopan mestaruuden, yksittäisessä kilpailussa 6th. Sprintissä hän ansaitsi hopeamitalin, mutta onni muuttui vainoutumiskilpailuun urheilijalta tai väsymys vaikutti, koska Valery tuli vain 21..

Välittömästi sen jälkeen biatletit meni maailman Biathlon Championshipiin Junior 2017. Kilpailussa vainolla matkalla 10 km, Valery tuli maaliin ensin, ennen kilpailijaa Italiasta 10 sekuntia. Ja relellä, jossa on valtatie 6 km Vasnetov, osana Christina, leikkaus ja Catherine Moskovka otti kolmannen paikan.

Lisäksi 2016/2017 kaudella mestari osallistui Junior Cup IBC: n kilpa-alueelle. Itävallan asutuksen kilpailujen toisessa vaiheessa Hochfilzenz, Venäjän nainen otti ensimmäisen paikan, sama tulos odotti sitä sprintissä ja kolmannessa vaiheessa männän sekä voitto sekoitettuna Rele osana tiimiä Catherine Sannikova, Nikita Mäntä ja Igor Malinovsky.

Vuosi 2017/2018 Cup, joka päättyi tammikuun puolivälissä Saksan Arberissa, Valery voitti hopeaa, jättäen Norjan Hilde Fenne'n 1. sijalle. Ja ennen tätä kilpailee Lenzerheidissä yhdellä sekaisin releellä, biathlete sijoittui myös 2. sijalle. Osallistuminen eurooppalaisiin Junior-mestaruuskilpailuihin Vuonna 2018 hän toi kultaisen ja pronssimitalinsa, ja maailmanmestaruuskilpailuissa urheilija onnistui relay-kilpailusta. Kesäkilpailuissa, jotka kulkevat modernissa paikassa, venäläinen nainen otti 1. sija vainon rotuun.

Myöhemmin Valery jatkoi kovaa koulutusta ja valmistautui Andrei Paddanin ja Sergei Konovalovan johdolla 2018/2019 kauden osana varantoa naisten venäläisen maajoukkueen. 2. joulukuuta 2018 aloitti uuden kauden Biathlonin maailmanmestaruuskuppi, johon sisältyi 9 vaihetta. Ensimmäiset kilpailut pidettiin Slovenian Poklukissa ja viimeistelyvaiheen pitäminen - Norjassa maaliskuun 2019 lopussa.

Ensimmäinen kilpailu maailmannetovovan uuden kauden maailmankappaleen aikana tapahtui 6. joulukuuta, minkä jälkeen tyttö otti 13. sijalle yksittäisessä kilpailussa. Kun kilpailu valmistui, biatlonisti jakoi ensimmäiset näyttökerrat TV-kanavan "Match TV: n" saapumisesta. Vaikka Vasnetsovin tulos oli erittäin tyytyväinen, Lera myönsi, että raita oli erittäin huonossa kunnossa, että tietenkin estää hänet selviytymään tiestä nopeammin.

Ei ole aikaa rentoutua, seuraava saapuminen urheilija on saavuttanut 8. joulukuuta, se oli sprintti 7,5 km, jonka mukaan venäläinen nainen lopetti 21.. Ja 9. joulukuuta, harjoittamiskilpailussa 10 kilometrin moottoritiellä, mestari tuli viimeistelylinjaan vain 31.3. Venäjän fanit innokkaasti odotetaan jatkuvan kilpailun ja koko sielu oli tuskallista maanmiehille.

Henkilökohtainen elämä

Valerian henkilökohtaisessa elämässä Valeria on nyt kaikki taitettuna. Tyttö kokoontuu biathlonist Wick Vladislav, kilpailuissa nuori mies tarkoittaa Kazakstania. Huolimatta pysyvästä koulutuksesta ja puheista mestaruuskilpailuissa, pari viettää paljon aikaa yhdessä.

Toukokuussa 2018 Vladislav teki suosikkinsa ja sydänehdotuksensa, mitkä urheilijan fanit oppivat sivulta "Instagram". Urheilija lähetti koskettamattoman kuvan sosiaalisista verkostoista, jossa valittiin yksi, joka seisoi yhdellä polvilla, venyttää rakkaansa rengas samppanjakotelossa. Vaikka sitoutuminen tapahtui, Vladislav ei tehnyt miehensä Lera, heillä ei myöskään ole lapsia. Ajan myötä Valeria on poistanut yhteydet tililtä. Nyt elämän yksityiskohdat urheilun ulkopuolella Vasnetsov mieluummin ei kerro toimittajille.

Valery Vasnetsova nyt

Vuonna 2020. urheilija jatkoi uransa. Tammikuussa Venäjän nainen osallistui Izhevskissä järjestettyihin kilpailuihin. Näiden kilpailujen jälkeen voittaja sai oikeuden mennä Euroopan mestaruuskilpailuun. Turnauksen aikana kahden kilpailun tulokset Valeria jakoivat johtajuuden Natalia Herbulovan kanssa. Kuljetus jatkui, kunnes Vasnetov oli osoittautunut ylivoimaan ja alkoi valmistautua kansainväliseen alkuun.

Kuitenkin vuoden alkupuoliskolla Covid-19 pandemia teki omat muutokset Venäjän biatlete-suunnitelmiin. Nouseva seuraaviin palkkioihin Valeria tuntui vaivoja ja kiiruhti tehdä testi koronavirukselle. Tulos oli positiivinen. Taudin aikana Vasnetsov seurasi vaalea nenä ja ei tuoksu.

Suhteellisen normaalin hyvinvoinnin kanssa mestari ei voinut päästä ulos talosta karanteenin sääntöjen mukaan. Hyväksytyt tapahtumat oli unohdettava. Pidä lomake, biatlete, joka on parbocked kaikkein vaikeimpia päiviä, alkoi kouluttaa vähän. Luokka, Valeria valitsi tai aikaisin aamulla tai myöhään illalla. Tämän seurauksena tämä antoi tuloksia - Sprint-kilpailussa pidettiin vuoden lopussa osana Venäjän Cup-kilpailujen neljäs vaihe.

Vuoden 2021 alussa Vasnetsov osana Venäjän Biathlon-tiimiä osallistui Saksan arberissa järjestettyyn Ibu Cupiin. Yhdessä Valeria, Anastasia Goreev, Tatyana Akimova, Anastasia Shevchenko taisteli voitosta. Ensimmäisessä vaiheessa urheilijoita Venäjältä onnistui voittamaan, mikä osoittaa hyviä tuloksia ajoissa. Ennalta määrätyn etäisyyden biathlees voitettiin alle tunnin ja puolen, kun käytät 15 lisäkasettua ja hankkimalla 1 vapaata ympyrää.

Kilpailun toinen vaihe onnistui myös Venäjän maajoukkueelle. Tällä kertaa urheilijat voittivat sekavaruudussa. Paerian henkilökohtaisissa saavutuksissa Arberissa tässä vaiheessa kilpailu ilmestyi toinen - ensimmäinen paikka Sprintissä on 7,5 km: n päässä. Kilpailun aikana venäläinen nainen voitti 2 paloviivat ja läpäisi määritetyn etäisyyden 20 minuutissa.

Haastattelussa Vasnetsov myönsi, että hän oli iloinen voidessani voittaa sen, että "hän onnistui ampumaan nollaan." Tämä on mestarin mukaan vahvisti vahvuuttaan, luottaa. Seuraavat seurasivat Euroopan mestaruuskilpailua, jossa Biathlete aikoi taistella palkkioista jokaisessa uudessa kilpailussa. Ja urheilijan päätavoitteena osallistui maailmancupiin.