Francis Tiafo - elämäkerta, henkilökohtainen elämä, valokuva, uutiset, tennis, luokitus, "Instagram", Wimbledon, Delje-Beach 2021

Francis Tiafo on amerikkalainen tennispelaaja, monet elämässä riski urheilurakennuksen vuoksi. Sitä voidaan kutsua lemmikkieläinten suosikkiksi, koska rohkeus ja huolimattomuus maksoivat kokonaan voitot tuomioistuimessa ja kollegoiden tunnustamisesta.

Lapsuus ja nuori

Francis Tiafo ja hänen kaksoisveli Franklin syntyivät 20. tammikuuta 1998 Hyattsville, Maryland. Vanhemmat vakio ja aakkos (suurimmassa Karama) muuttivat Sierra Leone - pakenivat sisällissodasta.

Vuonna 1999 Tiafo-Senior sai työntekijän prikaati, joka oli harjoittanut nuorten tennispelaajien keskuksen rakentamista Marylandissa yliopistokeskuksessa. Kun kohde läpäissyt, vakiot saivat vartijan siellä.

Seuraavien 11 vuoden aikana arkipäivisin Francis ja Franklin asuivat yhdessä isänsä keskellä. Vuodesta 4 vuotta pojat nauttivat tilaisuudesta ja pelasi tennistä yöllä, ja viikonloppu vietti äitinsä kanssa.

Viidessä vuodessa vakiot järjestivät lapsia keskipisteeseen ohittamalla karsintakierroksia. Francis-tekniikka, hänen työtapahtumansa ja innokas voittoon olivat kiinnostuneita valmentajasta Mikhail Kuznetsov. Hän toi Tiafon vuodesta 2006 9 vuotta, kun taas nuori mies ei jättänyt Yhdysvaltain tennispelaaja yhdistyksiä Boca Ratonissa, Floridassa.

Tennis

Luottamus tuomioistuimeen ja tarkka tekniikka auttoi Francis tulla kuuluisaksi ennen kuin poistuminen ammattimaiseen areenaan. Hän saavutti useita nimikkeitä ja saavutti toisen sijan kansainvälisen tennisliiton (ITF) junior-rankingissa.

14-vuotiaana amerikkalainen voitti ensimmäisen arvostetun kansainvälisen turnauksen - Les Petit kuten Ranskassa, ja vuosi myöhemmin tuli nuorin pelaaja, joka voitti Orange Bowl. Hän vastusti maanmiehen Stefan Kozlov. Useita kuukausia myöhemmin Francis toimitti pääsiäisen kulhoon. Nämä kaksi voittoa tekivät Tiafon parhaan juniorin Ranskan avoimissa turnauksissa vuonna 2014.

Yhdysvaltain Open Junior Championship Francis osoitti parhaan tuloksen, kunnes Quentin Khalisin neljännes voitti semifinaaleissa. Elokuussa 2015 Tiafo valmisti uransa nuorempi voitoksi kansallisessa mestaruuskilpailussa Yhdysvaltain tennispelaajien 17-vuotiaana. Matkalla tähän nimikkeeseen Stephen Kozlov nousi ylös.

Tiafon debyytti suorituskyky ammattiurheilussa tapahtui 16-vuotiaana Citi Avoin turnauksessa Washingtonissa. Sitten ottelu päättyi Venäjän Evgeny DonSkyn tappioon. Se ei mennyt näyttämään itselleni ja Yhdysvaltojen omistama Wild-Map Championship (termi merkitys tennistä erityinen kutsu) - voitto meni japanilaiselle Tatsuma Itolle.

Vain yhdistämällä ponnisteluja Michael MMO: n kanssa Francis pystyi saavuttamaan voitto. Nuoret miehet voittivat Viktorin urheilulajin Burgosin ja Teimuraz Gabashvilin ammattimaisen tennisyhdistyksen Steam-turnauksessa pelaajat (ATP). Kaverit eivät siirtäneet ensimmäistä ottelua.

Maaliskuussa 2015 Tiafo voitti ensimmäisen ammattimaisen otsikon, voitti ITF-futuurit Bakersfieldissä, Kaliforniassa, ja kuukauden kuluttua hän pääsi World Tour ATP Challengeriin.

Francis-kilpailujen alussa se ei ollut edes 800 parhaimmista urheilijoista, mutta sen jälkeen, kun useat luottavaiset voitot tulivat Top 300: een. Luokitus oli liian alhainen, mutta amerikkalainen jatkoi kiivetä alkuun, voitti sarjan joukkoon. Tämän seurauksena hän pääsi lopulliseen ja taisteli Argentiinan Facundo Bagunis - ensimmäinen kilpailija Tiafo Top 100: sta.

Brilliant esitykset sallivat Francis päästä toiseen suuriin turnaukseen - Ranskan avoin mestaruus. Kuitenkin tässä peli ei mennyt niin hyvin: ensimmäisestä sarjasta nuori mies alkoi menettää Slovakian tennisisti Martin Slovakian. Huolimatta tappiosta Tiafo tuli ensimmäinen 17-vuotias amerikkalainen, joka teki lähinnä mestaruutta.

Samana vuonna urheilija teki debyyttinsä Yhdysvaltain avoimella kartalla. Huolimatta Serbo Viktor Troiitskin tappiosta ja sitten menettää Britannian Daniel Evansin ATP Challengerin, Tiafo parani luokitusta, nousi 176. sijalle.

Vuoden 2016 loppuun mennessä Francis rikkoi joukko häviäjiä, Salvadozza Marcelo Arovalo ja voitti ATP Challengerin ensimmäisen nimikkeen. Arvosana nousi 123. sijalle ja vuosi päättyi 108. sijalle. Samankaltainen tulos teki sen korkeimman palkallisen pelaajan 18 vuoden ikäryhmässä.

Tiafo julkaisi Australian Open Championshipissa ensimmäistä kertaa suuremman kypärän turnauksen pääkokoonpanoon. Sarja voittoja auttoi urheilija kiivetä 65. sijalle ranking ja saavuttanut ensimmäisen ATP-finaalin parin tennistä.

Vuonna 2017 Francis puhui Wimbledonissa, Beat Robin Hase Alankomaista. Sitten hän voitti 7. sijan voittajan maailman ranking Alexander Zverev. Nämä saavutukset työnsivät legendaarista tennispelaajaa John Makinroa ottamaan Tiafon Yhdysvaltojen maajoukkueelle puhumaan Leiver Cupissa. Joukkue sisälsi lähinnä urheilijoita alkuun 25. Ensimmäisessä ottelussa Francis menetti Kroatia Marina Chylich.

Ensi vuonna alkoi jälleen epäonnistua: 38 ottelusta Tiafo voitti vain 9. Ajan myötä lupaavan urheilijan indikaattorit tasoitettiin, hän saavutti neljänneksen ATP: n, mutta menetti Top Tennisisti Kevin Anderson.

Wild Kartta antoi Francis mahdollisuuden liittyä Delray Beachin taisteluun auki. Tämän seurauksena hänestä tuli ensimmäinen "villi" osallistuja, joka voitti turnauksen. KURAGE, nuori mies voitti Idolin, 10. sijalle Juan Martin Del Cotron yläosassa - Chon Hyun ja Denis Solovalova.

Menestys puhui Tiafo Head. Hän saavutti toisen kerran ATP-finaalit, kukisti nykyisen 11. sijalle - espanjalainen Pablo Carreno Busta, mutta menetti Zhuan Souze. Puheenvuorot saivat urheilijan päästä alkuun 50.

Vuonna 2018 Tiafo yrittää jälleen onnea Leiver Cupissa ja pelasi jälleen ensimmäisessä ottelussa, tällä kertaa - Grigor Dimitrov.

Kuten useimmat amerikkalaiset tennispelaajat, Francis Tiafo sijoitetaan aggressiiviseen, hyökkäävään peliin, joka perustuu voimakkaaseen vaikutukseen oikealle. Pallon lennonopeus voi nousta 225 km / h, mutta yleensä enintään 190 km / h. John Zhener, joka tapasi Tiafon Yhdysvaltain avoimessa mestaruuskilpailussa, sanoi, että nuori mies omistaa, ehkä paras rehu moderni urheilussa.

View this post on Instagram

A post shared by Frances Tiafoe (@bigfoe1998)

Kausi 2019 Tiafo alkoi läpimurtonsa avoimen mestaruuden Australian: hän pääsi puolivälieriin, Becoming Kevin Andreson, Andreas Seppi ja Grigor Dimitrov. Murskaus tappio nuori tennisisti aiheutti maailman Rafael Nadalin toinen maila.

Ennusteet, jotka on esitetty tenniksen veteraani, hän oli ehdoton suosikki. Joten Francis itse hän myönsi, että "se oli erittäin kova, Raphael oli liian voimakas pelaaja."

Yhdysvaltain turnaus ATP New York Avoin pidettiin 11.-17. Helmikuuta 2019 Yhdysvalloissa. Tiafon ensimmäinen ottelu pelasi Jason Dzhangaa Taiwanista. Urheilijat ovat toistuvasti tavannut toisiaan ja yllättynyt toisiaan aggressiivisella pelillä. Ottelun suosikki pidettiin Jason Dzhang, joka voitti kahdessa sarjassa.

Syksyllä 2020 Tiafo saavutti lopullisen, pelattiin melko monimutkaiset kilpailijat kentällä, Parman Challenger-sarjan turnauksessa. Ratkaisevassa ottelussa Francis tapasi Cello Salvatore, joka ylitti pisteet 6: 3, 3: 6, 6: 4, ja tuli turnauksen mestari.

Henkilökohtainen elämä

Nuoriso ja kyllästetty urheilurakennus eivät häiritse Francis Tiafoa ajatella henkilökohtaista elämää: Tennispelaaja kokoontuu kollegan Ayan Brumfield, ystävät jaetaan aktiivisesti "Instagram" Happy Photo, julkisesti puhuvat tunteista. Urheilijat yhdessä helmikuusta 2016 lähtien.

Tiafon mukaan hän tuli suuren urheilun vanhempiensa vuoksi. Maaliskuussa 2017 nuori mies osti talon Marylandissa, ja Pope on asunto Orlandossa. Nyt hän suorittaa turnauksissa olla ansaita rahaa (helmikuussa 2019, hänen palkintojensa summa oli yli 1,9 miljoonaa dollaria), ja kerran tuli kerran maailman ensimmäinen maila.

Muiden urheilun toiveiden lisäksi Francisin tavoitteena on olla roolimalli, erityisesti tumma nahkainen lapsi.

"Tämä on yksi suurimmista motivaatioistani - tehdä enemmän Afrikan amerikkalaiset pelaavat tennistä. Yritän innostaa kaikkia riippumatta rodusta ja sosiaalisesta tilanteesta. "

Tiafo-urheilumakut ovat monipuolisia. Hän seuraa koripallo-pelaajan Kevin Durantin uraa, jalkapalloilijalta Washington Redskins, ja Hockey - Washingtonin pääkaupungeissa.

Francis Tiafo nyt

Nyt Tiafon urheiluelämäkerta on vain vauhtia. Kun olet saavuttanut tietyn menestyksen, Francis jatkaa kunnianhimoisia tavoitteita.

Tammikuussa 2021 tennispelaaja osallistui Delje-rannan avoimeen mestaruuskilpailuun. Kaksinkertaiset maanmiehet Donald Yang ja Bjorn Fratanzhelo, Francis saavutti 1/4 finaalin, jossa voiton Kanadan Cameron Norri.

Turnauksessa Miami maaliskuussa Tiafo tapasi 4. kierroksella Venäjän Daniel Medvedevin kanssa. Se oli viidennen kokouksensa urheilureille, ja tällä kertaa amerikkalainen ei ollut onnekas, ottelu päättyi Medvedevin hyväksi - 6: 4, 6: 3.

Ennen lopullista tennispelaaja saavutti "Challenger" Nottinghamissa, jossa hän taisteli amerikkalaisen Denis Kudlan kanssa ja ylitti hänet menestyksekkäästi.

Wimbledon Tiafon 3. kierroksessa menetti Venäjän urheilija Karen Khachanov. Peli kesti 1 tunti ja 47 minuuttia ja päättyi pisteet 6: 3, 6: 4, 6: 4.

Francisin tärkein menestys oli osuma tennisjoukkueen, joka esitteli Yhdysvaltoja Tokion olympialaisissa.