Corey Gauff - elämäkerta, henkilökohtainen elämä, valokuva, uutiset, tennis, sijoitus, "Instagram", ikä, ottelut, isä 2021

Elämäkerta

Urheilu Uutiset Portals Pedrevi sanat New Super-tennis Superstar Amerikasta Corey Gauffin voiton jälkeen Wimbledonissa. Lapsuudesta lähtien urheilija on jo tiennyt, mitä hän haluaa pelata tennistä. Nyt amerikkalainen valloittaa maailmanlaajuiset tuomioistuimet, mikä osoittaa erinomaisia ​​laitteita ja dynaamista peliä.

Lapsuus ja nuori

13. maaliskuuta 2004 maailmanlaajuisen tenniksen tuleva tähti syntyi Delling Beachissa. Isä, joka myös nimiä Corey, pelasi koripalloa opiskelijassa ja sitten meni terveyden alaan. Äiti Candy osallistui yleisurheiluun. Urheilijalla on kaksi nuorempia veljiä - Cody ja Cameron. Tyttöjen lapsuus puhui myöhemmin tuomioistuimessa nimellä Coco Gauff, joka kulki Atlantassa. 4 kuukauden Corey näki Australian Open Championshipin lähetyksen, jossa Serena Williams voitti. Vauva halusi pelata urheilua.

Vanhemmat auttoivat määrittämään, ajoivat tyttärensä urheiluosastoihin eri suuntiin. 6 vuotta pieni gauff on tehnyt valinnan tenniksen hyväksi. Kun hän myöhemmin tunnusti haastattelussa, joukkueen peli ei ole hänelle, hän sielu taistelemaan itsenäisesti.

Jotta tyttärensä kouluttaa ammattimaisesti, perhe palasi Delje-rannalle. Molemmat vanhemmat hylkäsivät uransa ja kääntyivät pyrkimyksiksi tuhkarokko lahjakkuuden kehittämiseen. 10-vuotiaana Gauffa alkoi opiskella Muratoglu Ranskassa Akatemiassa, jota johtaa Patrick Muraglu - Serena Williams Coach. Patrick auttoi nuoren urheilijan rahoittamiseen.

Tennis

Vuonna 2016 tuhkarokko osallistui arvostettuun Les Petit -palveluun turnauksena ja saavutti välittömästi semifinaalit. Hän esitteli Grand Slamin junior-turnauksessa vuonna 2017 ja jälleen miehitti 2. sijalle, menettää Amanda Anisimova. Urheilija on tullut nuorin yksittäinen finalisti tyttöjen historiassa Yhdysvaltain avoimen mestaruuden historiassa.

Ranskan avoimessa mestaruuskilpailussa hän voitti hänet ensimmäiseksi uralla Grand Slamin juniornamentin uralla, voitti Cathy McNely maanmittarin kolmessa sarjassa. Amerikkalainen on tullut viides nuorin mestari tytöistä Roland Garrosin historiassa.

Klo 14 tennispelaaja osallistui ammatilliseen ITF-turnaukseen. Kun olet lukenut Yhdysvaltain avoimen mestaruuden, hän menetti ensimmäisen ottelun. Karsimisen epäonnistumisen jälkeen Ranskan Gauffin avoin mestaruus pystyi pääsemään Wimbledoniin. Hänen debyyttiosoitteessa hän puolusti Vinus Williamsia suorissa sarjoissa, mikä lapsuudesta oli hänen idoli.

Amerikkalainen jatkoi voiton kulkuelleen ja otti ylhäältä Magdalenan kalastajan Slovakiasta. Nämä ottelut aiheuttivat todellisen jännityksen ja niistä tuli näkyvin. Vyöntöjen vuoksi tuhkarokko saavutti vakavia tuloksia - maailmansijoituksen 141. rivi kollegoiden kesken.

Vuonna 2019 Urheilun nuori tähti voitti Luxemburgin avoimen mestaruuden parin kanssa Katie McNely. Ja samana vuonna lokakuussa hänestä tuli nimikkeen WTA: n nuori omistaja. Hän putosi Pelin Linzin sattumalta, korvaa loukkaantuneen kollegan. Kierrä Katerina Kozlovin Ukrainasta ja Saksasta Andrea Petkovichista, lopullisessa Corey tapasi Elena Osapenko. Tämä ottelu oli voimakasta, mutta Gauff pystyi ottamaan itsensä kädessä ja tappamaan kokeneen kilpailijan.

Seuraavana vuonna on tullut melko onnistunut urheilijoiden uralla. Näin ollen Australian avoimessa mestaruudessa Gauffa käveli Vinus Williams ensimmäisellä kierroksella ja Curipsean Senana - toisessa. WTA-kilpailujen jatkamisen jälkeen COVID-19: n tauon jälkeen amerikkalainen oli parempi kuin kaksi pelaajaa LEXINGTON Challengerin 50 parasta, ennen kuin katosi kahdessa sarjassa peräkkäin 49. World Racket Jennifer Brady. Sitten seurasi Italian ja Ranskan avoimia mestaruuskilpailuja.

Henkilökohtainen elämä

Gauff on lähellä vanhempien kanssa. Pelissä, tytär, jos mahdollista, seuraa isänsä, joka tukee peritystä ennen tuomioistuimessa. Erikseen henkilökohtainen elämä tuhkarokkoeläinten biografiassa ei eroa vertaisryhmien elämästä.

Urheilija, kuten monet hänen ystävänsä, rakastaa kuunnella hip-hop ja rap, rakastaa katsella kauneutta bloggaajia "Yutube" ja kommunikoida tyttöystävien kanssa videopuhelun avulla. "Instagramissa" tennispelaaja julkaisee valokuvia ja videota koulutuksesta, jossa satoja tuhansia faneja arvioidaan. Kasvava gauf - 176 cm ja paino - 64 kg. Ottaa hoikka hahmo, amerikkalaiset harvoin pampers fanit kuvia uimapuvut.

Corey Gauff nyt

Vuonna 2021 urheilija jatkoi uransa. Vuoden alussa Corey Odotettu kokous Australian Open Championshipissa. Kilpasi kilpailijoiden kanssa, hän osoitti kirkkaan ja dynaamisen pelin, mutta ei voinut mennä semifinaaleihin. Yhdessä purkaus tennispelaaja 35. rivi toimitti osallistumisen Dubai-mestaruuskilpailuun, jossa hän voitti Ekaterina Alexandrov, Teresu Martintsov ja muut.

Toukokuussa Gauff meni ensimmäiseen semifinaaliin WTA 1000 -turnauksessa avoimella Italian mestaruuskilpailussa johtuen siitä, että Ashley Barti, tuolloin tennispelaaja nro 1, laskeutui etäisyydestä oikean käden vamman vuoksi neljännesfinaali. Näiden olosuhteiden valossa amerikkalainen tuli ensin alkuun 30. Sitten hän voitti yhden ja parin (McNeil) päästöjä Emilia-Romagnan avoimessa mestaruudessa Parmassa. Hänestä tuli nuorin pelaaja, joka voitti ja yksi, ja turnauksen stear-nimi, Maria Sharapova teki sen Birmingham Classic 2004: ssä.

Näin Gauffa nousi maailmansijoituksella 25. sijalle yhdellä purkautumalla ja 41st - parilla. Corey tuli kaikkein nuori amerikkalainen auto 25 parhaana. Tennispelaajat Ranskan avoimessa mestaruudessa ja Wimbledon olivat onnistuneet.

Corey kutsutaan ja osallistua 2021 Olympic Gamesiin Tokiossa. Hänestä tuli toinen ikäinen urheilija Yhdysvalloista Jennifer Capriatan jälkeen, puhui 16 ja nuorin olympialaisten tennispelaaja Mario Anchićin jälkeen, joka osallistui peliin vuonna 2000.

Saavutukset ja palkinnot

• 2017 - yhden juniori turnauksen finalisti yhdellä purkauksella (avoin Yhdysvaltain mestaruuskilpailu)
  • 2018 - Grand-kypärän yhden juniornamentin voittaja yhdellä luokalla (avoin Ranskan mestaruus)
  • 2018 - yhden juniori turnauksen voittaja kaksinkertaisena kategoriassa (Open USA Championship)
  • Viiden WTA-turnauksen voittaja (kaksi niistä yhdellä purkauksella)
  • Tennispelaajan historiassa, joka pystyi voittamaan pätevyyden naisten suuremman kypärän turnauksen ja nuoren pelaajan (molemmat naisten että miesten keskuudessa), jotka onnistuivat voittamaan Wimbledonin pätevyyden