Bianca Andreesque - Valokuva, elämäkerta, tennispelaaja, uutiset, henkilökohtainen elämä, "Instagram" 2021

Anonim

Elämäkerta

Kanadan tennispelaaja Bianca Andreesc on tunnettu tämän urheilun ystäville. Tyttö on toistuvasti valloittanut palkintoja eri mestaruuskilpailuissa ja turnauksissa ja on kanadalaisen maajoukkueen jäsen Federation Cupissa. Aikuisten tennistä he puhuivat hänestä vuonna 2017, kun turnaus Washingtonissa, ja sitten sitä kutsuttiin vuoden läpimurtoon, koska hän onnistui voittamaan kaksi ensi ensimmäistä maailmaa.

Lapsuus ja nuori

Biografia Bianchi alkoi kesällä 2000 Ontarion maakunnassa, Kanadassa. Tyttö syntyi maahanmuuttajien perheessä, joka muutti toiseen maahan Romaniasta. Lähes välittömästi tyttären syntymisen jälkeen perhe palasi kotimaansa, jossa 7 vuotta ja alkoi ymmärtää AzA-tennistä. Totta, tässä tulevassa urheilija ei pysähtynyt, hän yritti myös vahvuutta uimassa, voimistelussa, luistelussa ja jalkapallossa.

Jonkin ajan kuluttua Bianca vanhempiensa kanssa oli jälleen Kanadassa. Mississogessa hän tuli tennisklubiin ja käänsi sitten Kanadan tennisliiton keskustaan ​​Torontossa. Sitten hän alkoi osallistua lasten kilpailuihin ja valloittaa ensimmäiset mitalit.

Todistus on kiireinen ensimmäinen paikka Les Petits niin kuin turnaus Ranskassa, ja sitten nimikkeen mestari nuorisokilpailuissa Orange Bowl. Vuotta myöhemmin hän toistui menestystä samoissa urheilukokouksissa, vain jos tyttö kilpaili alle 16-vuotiaiden urheilijoiden kanssa, sitten vuonna 2015 hänen kilpailijat olivat alle 18-vuotiaat miehet. Samanaikaisesti Bianke ei ole vielä kääntynyt 16 tuolloin.

Tennis

Ensimmäinen Andreeskin aikuisen turnauksen uralla odotti tennispelaajaa vuonna 2015, sitten hän kääntyi vain 15-vuotiaana. Ja vuoden kuluttua hän esiintyi naispuolisen ITF-syklin kilpailuissa, jossa hän voitti kilpailijoita parissa ja yksittäisissä päästöissä. Samana vuonna Yhdysvaltain avoimessa mestaruuskilpailussa Bianca pääsi semifinaaleihin, mutta menetti Kyle Dayin voittoon.

Se ei laittanut tyttöä saavuttamaan kolmannen sijaintia ITF-sijoituksessa junioreiden keskuudessa. Ensi vuoden alussa hän näytti saman tuloksen Australian Open Championshipissa, kun hän pelasi yhdessä purkautuessa, mutta parissa Carson Brandine tuli näiden kilpailujen mestari.

Helmikuussa 2017 Andreesque kutsuttiin Kanadan maajoukkueen. Puhuessaan I American Federation Cup -ryhmässä Bianca voitti kaikki kilpailijat, ja lopullisessa pelissä toi joukkueen ratkaiseva kohta Taistelee Kazakstanin maajoukkueen osallistujia vastaan.

Kesäkuussa hän taas osoitti taitoaan Ranskan avoimessa mestaruuskilpailussa, mikä oli suuri helmet turnauksen mestari. Sitten hänellä oli toinen vuorovesi, ja kauden tulosten mukaan Kanadan urheilijaa kutsuttiin Kanadaan koodin tennispelaaja.

Seuraava kausi alkoi tyttö, jolla oli kaksi häviäjää itf-turnausten lopullisessa. Mutta syksyllä hänet kunnostettiin kahdella voittoon yhdellä purkautumalla, ja samalla paransi asemaa sijoituksessa, viimeistely vuoden toisella sata. 2019 alkoi hänelle vähemmän menestyksekkäästi Auckland Andreescan avoimessa mestaruudessa vie toinen paikka, jolloin saadaan vain saksalaiset juliezin saksalaiset.

Totta, Australian avoimessa mestaruuskilpailussa hän menetti, ja seuraavassa WTA 125k-sarjan turnauksessa voitti Tatiana Mariaa semifinaaleissa ja voitti otsikon mestarin. Sitten hän odotti menestyksekästä puhetta Kanadan maajoukkueelle, pelejä Open Championship Mexico ja Premier-turnaus Miamissa. Kuitenkin keväällä 2019 saadun olkapään loukkaantumisen vuoksi hän ei päässyt peliin Tšekin tasavaltaa vastaan.

Henkilökohtainen elämä

Tietoja urheilijan henkilökohtaisesta elämästä tunnetaan. Pysyvien aikaharjoitusten takia jotain toista tyttöä lähes puuttuu. Mutta kun hän pystyy edelleen levätä, hän menee merelle, tämä näkyy sen lukuisat valokuvat "Instagram", jossa Bianca on vangittu rannalla uimapukuissa tai vain lepää rakkaansa ympyrässä.

Säännöllinen urheilu ja meditaatio auttaa Andreeskia tukemaan lukua muodossa, vaikka sen paino ei ole tuntematon, korkeus 170 cm, tyttö näyttää ohut ja kiristetty.

Bianca Andreesku nyt

Bianca ja nyt aktiivisesti junat, koska säännöllisesti osallistuu turnauksiin ja yrittää aina olla urheilullisessa muodossa.

Vuonna 2019 Andreesca ensimmäistä kertaa urallaan tuli Grand Slamin turnauksen lopulle. Saman vuoden syyskuun alussa tyttö voitti Serena Williamsin, voitti ensimmäisen tällaisen turnauksensa. Mutta tässä kanadalainen ei pysähdy, ja nyt tavoitteena on voittaa lopullisen WTA-mestaruuden.