Syom Uno - Biografia, Berriak, Argazkia, Bizitza pertsonala, Irudia, Yudzuru Khan, Altuera 2021

Anonim

Biografia

Syom Uno japoniar patinatzailea da, nazioarteko eta nazioarteko txapelketetan hitz egiten duten gizonezkoen alta bakarrean. Urteetan kirol ibilbidea, ospe handiko sari ugari irabazi zituen. Entrenatzaile bikainen ikaslearen aktiboetan, lau kontinenteetako, gazte eta helduentzako Olympiad txapelketako dominak daude, baita Munduko Kopa ere. Flip salto egiteko lau txandatan, Txapelketa ofizialean beteta, Asian, Sokcobcobal Union-en balorazioan erori zenean, Guinness Book erregistroen ziurtagiria jaso zuen.

Haurtzaroa eta Gazteria

Syoma Uno-ren biografia Nagoya izeneko japoniar hirian hasi zen 1997ko abenduan. Jaiotzean, mutila oso ahula zen, 1 kg baino gutxiago pisatu zuen, beraz, gurasoek osasunaz kezkatuta, hasiera batean ez zuten une batez utzi.

Elkarrizketa batean, Familiako kideak - Aita, Ama, Ama eta Yuttsuki anaia gazteagoan - esan zuen haurtzaroan, herria behin eta berriz ospitaleratuta zegoela asma eta alergiak erradiazio ultramorearen izorratzeagatik. Medikuek 3-4 urte lortuta lagundu zuten kirolak.

Belaunaldi zaharraren ordezkariek espezialisten gomendioak jarraitu zituzten eta semeak bereizten zituen etxetik gertu kokatuta. Mutilak bere burua patinatzaile eta hockey jokalari gisa saiatu zen, ongizate ezegonkorra izan arren, Hoodoobu eta hazkunde baxua izan arren.

Denboran zehar, Nagoya kiroldegiko tutoreak, baita bertan trebatu ziren Mao Assad nazioarteko txapelketetako irabazleak, bertan entrenatu zuen figura patinajea hartu zuen. Ikasgaietan, atleta gazteak Canopa Murakami ezagutu zuen, eta, ondoren, lagun eta arreba hobea bezala tratatzen hasi zen.

Hasieran, syoma, serio eraman zuten entrenamenduek, zerbait funtzionatzen ez zutenean. Eguneroko bizitzan, hala izan zen ez zen negozioren bat ere gorroto zuen. Mutilak haserrearengandik dardarka ari zen, ikaskideekin eta mutil zaharragoak galtzen. Mahai tenisean dihardu den anaia bat gainditzeko, NAGOYA berezi batek erraketa batekin kudeatzen ikasi zuen eta dardoak paraleloan jartzen zituen.

Haurren lehen txapelketetarako bidean - Txapelketa Nazionalak, patinatzaileek hilabete asko eskaini dituzte urrats eta ibilbideak lortzeko. Garai batean, hirugarren postuaren irabazlea eta jabea bihurtu zen Matiko Yamada Unwan-eko entrenatzailearen laguntzarekin, jauzi egiten hasi zen jauzien errendimenduaren korapiloak ulertzen.

Irudi patinaje

Japoniako figura osoko karrera profesionala 2011ko bigarren seihilekoan egindako nazioarteko lehiaketetan estreinatu zen. UNOk ohorezko eskubidea lortu zuen herrialdea Neguko Youth Olympiad-ek Innsbruck hirian Austriako hirian, eta urrea eta zilarra irabaztea lortu zuen taldean eta sailkapen pertsonaletan.

Hurrengo denboraldian arrakasta olatuaren gainean, Syoma kopa faseetan ibiltzen hasi zen. Paraleloki, Txapelketa Nazionala irabazi zuen bere adinaren kategorian eta junior sari nagusiaren finala.

Behin 2015eko helduen txapelketan, Kokczobetsev-en Federazioak erabaki zuen Toor Munduen Munduko Txapelketetara eta Hego Koreako hiriburuko lau kontinenteetako txapelketa profesionala, Seul hirian.

Tipoak justifikatu zuen itxaropenak eta puntu kopuru duin bat lortu zuen programa laburretan eta arbitrarioetan. Planetaren eskalan, urrea irabazi zuen, Compatriot Sotu Yamamoto eta Jin Boyana, Txina ordezkatu zuena.

Kirol Lorpenak hobetzeko ahaleginean, 2016-2017 denboraldian, premonish jotzen zen, japoniar alderdi bakarrak nazioarteko lehiaketa ugaritan parte hartu zuen. Lombardy Cup irabazi zuen, Amerikako Sari Nagusia eta Txapelketa Nazionala.

Azken txapelketan, Soyma-k bere errekorra apurtu zuen program arbitrario batean eta hirugarren amaitu zuen, emaitza errepikatu zen Cannesko hirian ospatutako hirian kontinental txapelketan. Hurrengo garaipena 2017an Sapporon egin zen Asiako jokoetara iritsi zen, Helsinkiko munduko txapelketetan garaipen hau jarraituz, atleta zilarrezko domina jaso zuen.

Neguko Olinpiar Jokoak Hego Korea hartu zuenean, Stefan Lambiel-ek eta Mikho Higuti koreografoekin batera egin zutenean, egile klasiko eta modernoen musikarako programa berriak egin zituzten eta, sari bikain arrakastatsua egin ondoren, handitzen lagundu zuen Nazioarteko lehiaketetan japoniar taldearen kuota.

Pyonchhanen, Blot txikiak dituen bertako bertakoek programa labur bat atera zuten, baina hala izan arren, txapeldunordearen titulua eman zen. Olinpiar Jokoetan 306,90 punturen emaitza gainditu zuen bakarra - 2018ko bi aldiz mundu mailako txapelduna izan zen, Bryan Orser Yudzuru Khani Bryan Orserrek.

Milan Syoma-ko planetako txapelketako bezperan lesio arina jaso zuten. Deserosoaz aurre egin ondoren, gehienez ahalegin bat egin zuen pedestalera iristeko. Ondoren, emaitza onik ez izateak entrenatzaileen konposizioaren aldaketa ekarri zuen. Eters Tutberidze errusiar espezialistarekin lan egin ondoren, japoniarrek tutore indibidualei uko egin zieten eta Stephen Lambiel-en Akademian Stephen Lambiel-eko akademian egin zuten, Takei Honda - Saltoka Aholkulariarekin batera.

Bizitza pertsonala

Ez da ezer syoma biomaren bizitza pertsonala ezagutzen. Lagunekin eta maiteekin harreman intimoak japoniarrek nahiago dute eskatzaileak ez erakustea.

Alina Zagitova-rekin batera egindako emanaldi arrakastatsuak izan ondoren, zurrumurruak zin egin ziren nazionalitate desberdinetako ordezkarien arteko harreman erromantikoei buruz. Irudiaren patinatzaileak ez zuen izotz izotz ikuskizunaren inaugurazioaren argazkiak eta bideoak komentatu, "Instagram" eta beste sare sozial batzuen argibide tematikoetan makurtuta.

Syom uno orain

2020an, nazioarteko txapelketa gehienak bertan behera utzi ziren Coronavirus infekzio baten ondorioz pandemia batean, beraz, kirolariek 2021an sintonizatzeko denbora izan zuten.

Prestazioarekin behartutako oporrak egin ondoren, Unu-k formulario optimoa lortu zuen. Japoniako txapelketan bigarren postua hartu zuen profesionalari ez zion elementu bakarra koadrupulazio tulup bat izan zen.

Stockholmen planetako txapelketan, Syomak Axel hirukoitza esan eta seigarren postua hartu zuen programa laburrean. Dantza arbitrario baten ondoren, bakar batek azkenean pedestalaren aukerak galdu zituen, betaurrekoak Chenu Neutan Chenu txapeldunarekin utziz, baita Yume Caglia eta Yudzuru Khaniren zilarrezko eta brontzezko domina ere.