Corey Gauff - Biografia, bizitza pertsonala, argazkia, albisteak, tenisa, sailkapena, "Instagram", adina, partiduak, 2021 Aita

Biografia

Kirol albisteen atariak Pedrevi Amerikako Super-Tenis Superstar berriaren inguruko hitzak Wimbledon-en Corey Gauffen garaipenaren ondoren. Txikitatik, atleta batek bazekien zer nahi duen tenisean jolastu nahi duena. Amerikarrak auzitegi globalak konkistatzen ditu, ekipamendu bikainak eta joko dinamikoa erakutsiz.

Haurtzaroa eta Gazteria

2004ko martxoaren 13an, Global Tenis-en etorkizuneko izarra hondartza delling jaio zen. Aitak, Corey ere izenarekin, saskibaloian jokatu zuen ikasleari, eta ondoren osasunaren esparrura joan zen. Ama Candy atletismoan aritu zen. Atletak bi anaia gazte ditu - Cody eta Cameron. Neskaren haurtzaroa geroago, Coco Gauff izenarekin hitz egiten zuen, Atlantaren izenean. Corey-ko 4 hilabetetan Australiako Irekitako Txapelketaren emisioa ikusi zen, non Serena Williams-ek irabazi zuen. Haurra kiroletan jolastu nahi zuen.

Gurasoek zehazten lagundu zuten, alaba kirol ataletan norabide desberdinetan gidatzen zuten. 6 urte, Gauff txikiak tenisaren alde egin du aukera. Elkarrizketa batean aitortu zuenean, taldean dagoen jokoa ez da berarentzat, arima modu independentean borrokatzeko.

Alaba profesionalki entrenatzeko, familia Delje-Beach-era itzuli zen. Bi gurasoek beren karrerak alde batera utzi zituzten eta ahalegina egin zuten Elgorria talentua garatzeko. 10 urte zituela, Gauffa Muratoglu ikasten hasi zen Frantzian Akademian, Patrick Muratoglu - Serena Williams entrenatzailearen buru. Patrick-ek lagundu zuen atleta gazte baten finantziazioarekin.

Tenis

2016an, Measles-ek Les Petit ospetsuan parte hartu zuen txapelketa gisa eta berehala finalerdietara iritsi zen. 2017an Grand Slam txapelketan estreinatu zen eta berriro ere 2. postua okupatu zuen, Amanda Anisimova galdu zuen. Kirolaria AEBetako Txapelketaren historiako nesken artean finalista gazteena bihurtu da.

Frantziako Txapelketa irekian, lehenik irabazi zuen Grand Slam txapelketako txapelketako karreran, Cathy McNere Compatriot hiru multzotan garaituz. Amerikarra Roland Garros-en historiako nesken artean bosgarren txapeldun gazteena bihurtu da.

14 urterekin, Tenislariak ITF txapelketa profesionaletan parte hartu zuen. AEBetako Txapelketa ireki ondoren, lehen partida galdu zuen. Kalifikazioan porrot egin ondoren, Frantziako Gauff-eko Txapelketa irekia Wimbledonera iritsi zen. Bere estreinaldian, Vinus Williams defendatu zuen zuzeneko multzoetan, txikitatik bere idoloa zen.

Amerikarrak bere garaile prozesioan jarraitu zuen eta Magdalena arrantzaleen gainetik hartu zuen Eslovakian. Partidu horiek benetako ilusioa eragin zuten eta ikusgarriena bihurtu zen. Garaipenak direla eta, Measles-ek emaitza larriak lortu zituen - lankideen artean munduko sailkapenaren 141. lerroa.

2019an, kirol izar gazteak Luxenburgoko Txapelketa irekia irabazi zuen Katie McNely-rekin. Urte bereko urrian WTA izenburuko jabe zena bihurtu zen. Linz-en jokoan erori zen kasualitatez, zauritutako lankidea ordezkatuz. Katerina Kozlov Ukrainan eta Andrea Petkovich alemaniarretik, Elena Ostapenko-rekin elkartu zen azken Corey-rekin. Partidu hau bizia izan zen, baina Gauff-ek bere burua hartu zuen bere burua hartu eta esperientziadun aurkaria garaitzeko.

Hurrengo urtean nahiko arrakastatsua izan da kirolarien karreran. Horrela, Australiako Txapelketa irekian, Gauffak Vinus Williams ibili zen lehen txandan eta Circethea Senana - bigarrenean. WTA lehiaketen berri izan ondoren, Covid-19-rekin lotutako pausatu ondoren, Amerikarra Lexington Challenger-en 50 jokalari onenen artean bi jokalari baino hobea izan zen, bi multzotan galdu aurretik 49. munduko erraketa Jennifer Bradyren errenkadan. Ondoren, Italiako eta Frantziako Txapelketa irekiak jarraitu zituen.

Bizitza pertsonala

Gauff gurasoekin gertu dago. Jokoetan, alaba batek, ahal izanez gero, aitaren laguntzaz, oinordekoari eusten dio epaitegira sartu aurretik. Banan-banan, Elgorren biografian bizitza pertsonala ez da parekoen bizitzatik aldatzen.

Atleta batek, bere lagun askok bezala, maite du hip-hop eta rap entzutea, edertasun blogariak ikustea "Yutube" -n eta neskalagunekin komunikatu bideo-deiaren bidez. "Instagram" -n, tenisler-en, Prestakuntzaren argazkiak eta bideoak argitaratu ditu, non ehunka mila zale ebaluatzen diren. Gaztelagoa - 176 cm, eta pisua - 64 kg. Irudi lerdena edukitzea, amerikarrak gutxitan pampers pampers pampers fishsuits-en irudiekin.

Corey Gauff orain

2021ean, atletak bere ibilbidea jarraitu zuen. Urte hasieran, Coreyk espero zuen bilera Australiako Txapelketan. Arerioekin lehiatu zen, joko distiratsua eta dinamikoa erakutsi zuen, baina ezin izan zuen finalerdietara joan. Deskarga tenislari bakarreko 35. lerroak Dubai Txapelketan parte hartu zuen, eta bertan Ekaterina Alexandrov, Teresu Martintsov eta beste batzuk jo zituen.

Maiatzean, Gauff WTA 1000 txapelketako lehen finaleraino joan zen Italiako Txapelketa Irekian, Ashley Barti-k, garai hartan 1. zk., Urrutitik jaitsi zenean, eskuineko lesioa dela eta Finaleko partida. Zirkunstantzia horien arabera, Amerikarra lehen aldiz sartu zen lehenengo aldiz. Ondoren, bakarka eta bikote batean (McNeiletik) isurketetan irabazi zuen Emilia-Romagna-ko Txapelketa irekian Parmako. Irabazi eta bakarka eta txapelketako titulua izan zen jokalari gazteena bihurtu zen, Maria Sharapovak 2004ko Birmingham Classic-en egin zuenean.

Horrela, Gauffa igo zen munduko 4. postuan alta bakarrean eta 41. tokian. Corey 25 onenen amerikar auto gazteena bihurtu zen. Frantziako eta Wimbledon txapelketa irekiko txapelketetan arrakasta izan zuten.

Coreyk gonbidatu eta 2021eko Olinpiar Jokoetan parte hartzeko Tokyo-n. Estatu Batuetako bigarren atleta bihurtu zen Estatu Batuetatik Jennifer Capriata, 16 urtetik aurrera hitz egin ondoren, eta Mario Anchić-en ondoren, Mario Anchić (e) ko jokalarien artean.

Lorpenak eta sariak

• 2017 - Txapela handi baten junior txapelketa bateko finalista alta bakarrean (AEBetako Txapelketa irekia)
  • 2018 - Kasketako Junior txapelketa bateko irabazlea kategoria bakarrean (Frantziako Txapelketa irekia)
  • 2018 - Grand Slam-en junior txapelketa bateko irabazlea kategoria bikoiztuan (Open USA Txapelketa)
  • Bost WTA txapelketako irabazlea (horietako bi alta bakarrean)
  • Tenislariaren historiako gazteena, emakumezkoen kasko txapelketako txapelketako tituluak eta jokalari gazteena (bai emakumeen eta gizonen artean), Wimbledon-en kualifikazioak gainditzea lortu zuten