Julia Gyrges - argazkia, biografia, bizitza pertsonala, albisteak, tenisa 2021

Anonim

Biografia

Julia Görges alemaniarrak 2005az geroztik, 2005. urteaz geroztik, tenisako txapelketa profesionaletan hitz eginez, karreraren hasieran emaitza bikainak erakutsi zituzten eta ia berehala 100 onenak lortu zituzten. 14 WTA-Titulu irabazleak alta bakarrean eta bikoitzan, neskak Grand Slam-eko finalerdietara joan ziren eta 2018ko denboraldian ia Wimbledon konkistatzea lortu zuen.

Haurtzaroa eta Gazteria

Julia Görges 1988ko azaroaren 2an jaio zen Alemaniako Old-Oldeslo hirian eta, arreba pibot batekin batera, kamiseta Claus eta Ingi Görges-eko aseguru agenteen familia batean sortu zen. Ume gisa, etorkizuneko atleta tenis klubera joan zen gurasoekin eta paraleloan, Teodore Mommenen gimnasioetan eta Claus gatzaileetan hezkuntza jaso zuen. Yulia-ren gozamena eragin zuen beste gauza bat ordenagailuak, telefonoak eta kutxako erregistroak izan ziren. Hori dela eta, harreran hotel batean lan egitea amesten zuen garai bat zegoen.

Hasiberriaren atleta Nicholas Kiefer bihurtu zen, Grand Slam-eko Gazte Txapelketako bi aldiz txapeldunak eta Australiako Irekitako Txapelketako finalerdia. Eskarmentu handiko tutore batek eragin handia izan zuen Juliaren biografia profesionalean, eta bere artxiboan, Neska ITF lehiaketa baxuko lehiaketetan parte hartzen hasi zen.

Egia da, 2005eko debuta hitzaldiak ez ziren arrakastatsuak izan, eta Görgesek 7 lehen lehen txandak galdu zituen, baina gero tenislariak esperientzia lortu zuen eta Bielefeld eta Valstytte-n konfiantza irabazi zuen. 2 urteren buruan, figura eta 70 kg-ko hazkundea izan da eta 70 kg-ko pisua izan da. Taberna igotzea erabaki du, sareko igerileku handiak dituzten txapelketak arrakastaz egitea, eta azkenean dirua irabazi zuen Antalya Irekitako lehiaketetan eta Brd Bucarest-en. Boligrafo

Tenis

2007an, Juliak 4. kategoriako WTA-Tourrean hartu zuen parte, eta Stockholmeko auzitegietan egindako finalerdietan, garai hartan munduko 40. erraketa izan zen errusiarrei galduta. Hilabete geroago, Alemaniako estreinaldiak gehienbat kaskoa handitzen du, baina Ameriketako Txapelketa irekiko 1. txandan, Zhweyn Enne Belgikako multzoetan.

Datorren denboraldian, Görgesek arreta handiagoa jarri zuen prestakuntza fisiko eta psikologikoari eta Banka Koper Eslovenia irekiko txapelketako lorpen onenak eta 1/4 eskualde Morgan Keegan Txapelketak eta Hego Kopako zelula. Emaitza honek atleta gertuko 100 munduko sailkapenetara hurbiltzea eta egoera partida guztien sare nagusian parte hartzea ahalbidetu zuen.

Munduko 87. erraketaren egoerak Miarritzen Frantziako hirian ospatutako 100. mila ITF txapelketa irabazi zuen. Orduan, Bronx eta Quebec-en lehiaketa gogorraren etapa erabakigarrira igaro ondoren, 9 puntuko neskak puntuazio posizioak hobetu zituen eta Oksana Kalashnikova eta Sandra Clemenshitz enpresako konpainiaren pareko txapelketetan arrakastaz burutu ziren. Urtea Al Habtoor-en garaipena lortuz. Tenis erronka EAEn.

2011n, Juliak hitzaldi on batzuk egin zituen, ASB klasikoko 1/2 finalak eta Australiako Grand Slam txapelketako 3. txandaren 3. txandan. Aldi berean, neskak talde nazionala igarotzen lagundu zuen Federazio Kopako penultazio fasean, alta bakarrean partida bat irabazi zuen.

Hurrengo urteetan, Juliak emaitzen egonkortasuna galdu du eta oso gutxitan irabazi du txapelketa bakarreko 1. txanda baino gehiago. Bere balorazioa 50. postuetara erori zenean, aurrerapauso bat gertatu da deskarga bikoitzean. Yaroslav bikotearekin batera, Swedigovaya Görgesek txapelketako konfrontazio erabakigarria lortu zuen Aucklanden, eta gero duilo batean, Zablavovoy-strytsovaya-k Shutpedon finalen 1/4 jo zuen.

Hala ere, borroka pertsonaletan, egoera deploragarria zen oraindik. Bi aldiz bakarrik lortu zuen 4. txandara eta 2015eko denboraldiaren amaieran mirariz mantendu zen 50 onenen artean. 2017an, Kremlin Cup-en, Julia, LHArekin, iraganeko porrotak mendekatuta, eta arazo berezirik gabe partida erabakigarria lortu zuen Daria Kaskin, txapelketako azafata. Moskuko hizkeraren arrakastak neskak hogei buruzagi itzuli zituen.

Egoera honetan, Julia 2018ko denboraldiaren hasierara joan zen, lehen txapelketan WTA tituluak eskatzeko eskubidea itzuli zuen. ASB klasikoa berriro irabazi zuen Aucklanden eta lehiaketaren etapa erabakigarria lortu zuen San Petersburgo, Doha eta Charlestonen. Aldi berean, Görgesek Wimbledon txapelketako lehen finalerdiak jokatu zituen, baina Serena Williams ospetsuak ezin zuen garaitu.

Bizitza pertsonala

2000ko hamarkadako adin asko bezala, Görgesek nahiago du bizitza pertsonaleko gertaerak ez iragartzea eta ez duela ezer esaten zaleei elkarrizketa labur eta gutxitan.

"Instagram" Yulia-ren argazkia batez ere higatuta dago. Haurren eta senarren presentziari buruz ez da ezer ezagutzen, baina badago atleta batek entrenatzaile batekin bidaiatzen duela eta batzuetan amarekin txangoak egiten ditu.

Julia görges orain

2019ko hasieran, Munduko 25. erraketaren mailan egonik, 2. titulua lortu zuen WTA Auckland Open-en, Andreeski Kanadako Kanadako azkenean garaitu zen eta, ondoren, Australiako Irekitako Txapelketara joan zen eta Daniel galdua galdu zuen Collins AEBetatik.

Udan, Atleta Birmingham-en txapelketa izendatu zuten eta Danyan Yastremskaya, Evgenia Rodina, Yulia Puttseva eta Peter Martich-ek bezalako kirolarien aurka agertu ziren. Hala ere, Görgesek lehiaketaren bezperan lortu zituen inprimakiak ez ziren nahikoa titulua irabazteko, eta azkenean Ashley Barti galdu zuen 3: 6, 5: 7ko puntuazioarekin.

Wimbledon txapelketan, Varvar Flink eta Elena-Gabriele Rusoarekiko erresistentzia merezi zuen, baina orduan Serena Williams berriro izan zen bere arerioan, garaipena hautsi zuena eta ez zuen Chime 4. txandan utzi.