Bianca Andreesque - argazkia, biografia, tenislaria, albisteak, bizitza pertsonala, "Instagram" 2021

Biografia

Bianca Andreesc tenisako kanadako jokalaria kirol honen zaleentzat ezaguna da. Neskak behin eta berriz sariak konkistatu ditu hainbat txapelketetan eta txapelketetan eta Federazio Kopako Kanadako talde nazionaleko kidea da. Helduen tenisean, 2017an hitz egin zuten 2017an, Washingtonen txapelketako ostean, eta urtearen aurrerapausoari deitu zioten, munduko bi lehen erraketak jartzea lortu zuelako.

Haurtzaroa eta Gazteria

Biografia Bianchi 2000ko udan hasi zen Ontario probintzian, Kanadan. Neska Errumaniako beste herrialde batera joan ziren migratzaileen familian jaio zen. Alaba jaio eta ia berehala, familia bere aberrira itzuli zen, eta 7 urte zituen Andreeskak eta Aza tenisa ulertzen hasi zen. Egia da, etorkizuneko atleta ez zen gelditu, igeriketa, gimnasia, patinaje eta futbolean ere saiatu zen indarra.

Denbora pixka bat igaro ondoren, Bianca gurasoekin berriro Kanadan zegoen. MississoGue-n tenis klubean sartu zen eta, ondoren, Torontoko Tenis Federazioaren erdigunera itzuli zen. Orduan, haurren artean lehiaketetan parte hartzen hasi zen eta lehen dominak konkistatzen hasi zen.

Horren testigantza Les Petits-en dagoen 1. postontzia da Frantzian txapelketa gisa, eta gero gazteen txapeldunak Gazteen Lehiaketetan laranjak. Urtebete geroago, kirol bilera berberetan arrakasta izan zuen, 16 urtetik beherako atleteekin lehiatu zen lehenengo aldiz bakarrik, 2015ean, 18 urtetik beherakoak ziren gazteak. Aldi berean, Bianke-k ez du oraindik 16 urte bete.

Tenis

Andreesk Helduen Txapelketako karreran lehenengoa tenislari baten zain egon zen 2015ean, orduan 15 urte besterik ez zituen egin. Urtebete igaro ondoren, emakumezkoen ITF zikloaren lehiaketetan aritu zen, non arerioak bikotan eta isurketa bakarrean jo zuen. Urte bereko AEBetako Txapelketan, Bianca finalerdietara iritsi zen, baina Kyle Day-ren garaipenean galdu zen.

Ez zuen neska bat jarri ITFen sailkapenean 3. postuan iristeko. Datorren hasieran, Australiako Irekitako Txapelketan emaitza bera erakutsi zuen, deskarga bakarrean jokatu zuenean, baina Carson Brandine izan zen bikote batean lehiaketa horietako txapelduna bihurtu zen.

2017ko otsailean, Andreesque Kanadako talde nazionalera gonbidatu zuten. I American Federation Cup taldean hitz eginez, Bianca-k arerio guztiak gainditu zituen eta azken jokoan taldeak erabaki zuen taldea Kazakhstango talde nazionaleko parte-hartzaileen aurkako borrokan puntu erabakigarria izan zen.

Ekainean, berriro ere bere trebetasuna erakutsi zuen Frantziako Txapelketa Irekian, kaskoa txapelketako txapelketako txapeldun handi bihurtuz. Gero, garaipenen beste txanda bat izan zuen, eta denboraldiko emaitzen arabera, Kanadako atleta Kanadako Tennis jokalaria deitzen zen.

Hurrengo denboraldia ITF txapelketen finalean bi galtzaile zituen neska bat hasi zen. Udazkenean, ordea, bi garaipen errehabilitatu zituen alta bakarrean, eta, aldi berean, sailkapenean posizioa hobetu zen, urtea bigarren ehunean amaituz. 2019a arrakastarik gabe hasi zen, Auckland Andreescako Txapelketa irekian 2. postua hartzen du, Juliez alemaniar alemaniarrak bakarrik emanez.

Egia da, Australiako Txapelketa irekian, galdu egin zen eta hurrengo WTA 125K serieko txapelketako Tatiana Maria finalerdietan irabazi zuen eta izenburuko txapelduna irabazi zuen. Orduan, Kanadako talde nazionalaren hitzaldi arrakastatsuaren zain zegoen, Mexikoko Txapelketa Open Txapelketan eta Miamiko lehen txapelketa. Hala ere, 2019ko udaberrian lortutako sorbalda lesioa dela eta, Txekiar Errepublikaren aurka jokoan iritsi zen.

Bizitza pertsonala

Kirolariaren bizitza pertsonalari buruz gutxi ezagutzen da. Beste neska batek ia falta duen denbora entrenamendu iraunkorrak direla eta. Hala ere, atseden hartzen duenean, itsasora joaten da, "Instagram" -ko argazki ugariek erakusten dute, non Bianca hondartzan harrapatzen da bainujantzian edo maitatuen zirkulu batean atseden hartzen duenean.

Kirol eta meditazio erregularrak Andreesk inprimakian figura bat onartzen laguntzen du, nahiz eta bere pisua ezezaguna den, 170 cm-ko altuera du, neskak argala eta estutu egiten du.

Bianca Andreesku orain

Bianca eta orain aktiboki entrenatzen dira, aldizka txapelketetan parte hartzen baitute eta beti kirol moduan egon nahian.

2019an, Andreesca bere karreran lehenengo aldiz sartu zen Grand Slam txapelketako finalera. Urte bereko irailaren hasieran, neskak Serena Williams irabazi zuen, mota honetako lehen txapelketa irabazi zuen. Baina horretan, Kanadarra ez da geldituko, eta orain bere helburua WTA Txapelketan irabaztea da.