Matteo Berrettini begyndte at spille tennis fra 4 år. Clearance og udholdenhed hjalp ham med at blive en stjerne af sport og indtaste top 20 ATP.

Matteo Berrettini blev født den 12. april 1996 i Rom, Italien. Voksende sammen med bror Yakopo, som også blev en professionel atlet. Der er lidt om den tidlige biografi af Champion. Han begyndte at studere tennis, da han var 4 år gammel og opnåede hurtigt høje resultater.

Personlige liv

I lang tid forblev det personlige liv i tennisikken en hemmelighed for fans. Men i 2019 viste nyheden om tennis tonic de nyheder, som Berrettini er fundet med Ayla Tomlyanovich - den tidligere pige Nick Kirozh. Parret holdt en fælles middag i New York restaurant, men atleten kommenterede ikke relationer.

I sin fritid besøger en ung mand fodbold og basketball kampe. Han er syg for LeBron James og Fiorentina-holdet.

Tennis

Berrettini debuterede i 2013 på futures Italien F21, hvor besejret. Allerede et år senere besluttede atleten at prøve magten på Challenger-turneringen i frite, men tabt til Dustin Brown. De følgende år, den unge mand tilbragte på træning og forbedring af færdigheden.

I marts 2015 optrådte tennisspilleren på futures TYRKIET F11, hvor Miki Yankovich vandt. Han nåede kvartfinalen, men han gav plads til Edward Emerein i to sæt. I samme måned deltog Matteo i en dobbelt turnering med Filippo Baldi, med hvem hun vandt mesterskabet. Det bragte en atlet for at ramme ATP-rating, hvor han tog 1674-positionen.

I løbet af året deltog den unge mand i varierende succes turneringer, men han måtte tage en pause på grund af knæskade. Kun i september 2016 vendte Berrettini tilbage til konkurrencen og vandt straks futures Italien F27-turneringen i et par med Jacopo Stephanini. Derefter udførte tennisspilleren på Challenger i Brescia, hvor han slog Tommy Runwread, men han gav plads til Luke Bath. Allerede i slutningen af ​​sæsonen steg en lovende spiller til 435. plads i ATP.

Efter at Matteo nåede den 264. linje af bedømmelsen og kom ind i top 300, lavede han sin debut i ATP runde, men i første fase tabte Fabio Famini. Derefter deltog han i Challenger i San Benedetto, hvor han vandt hovedprisen. Resultatet tillod ham at hoppe på en gang et par positioner, og efter turneringen i Istanbul, luk sæsonen på 135. plads.

Under det australske åbne mesterskab tabte tennisspilleren i den afgørende tur, men formåede at komme ind i hovedgitteret i den større hjelm turnering. Allerede i 1. runde blev han slået ud af Adrian Mannarino. Derefter optrådte atleten på det schweiziske mesterskab, hvor den første titel af ATP efter sejren over Roberto Bauttoy Agut blev vundet.

I samme år lavede Berrettini sin debut på Wimbledon turneringen, hvor han slog Jack Nau, men under det amerikanske åbne mesterskab blev besejret. På trods af tabet lykkedes atleten at afslutte sæsonen på 54. position.

2019 bragte tennis i den anden titel ATP i en enkelt udledning efter sejren over Philip Kraminovich på Ungarns åbne mesterskab. Under det internationale bayerske mesterskab gav han vej til Christian Garin.

Den næste sejr fandt sted på Alexander Zverev på Italiens åbne mesterskab. Trophy kæden fortsatte på turneringen i Wimbledon, hvor Matteo kom til 1/8 af Grand Helmet og gav Victory Roger Federer. Så takket være den vindende af Gael Montfis, kom italieneren til semifinalerne af en stor hat, men Rafael blev slået ud.

Matteo berrettini nu

I september 2019 besøgte tennisspiller Rusland til at deltage i det åbne mesterskab i Skt. Petersborg. Han har med succes slå konkurrenter, men i sidste ende gav han vej til Herra Gerasimov. Den 14. oktober samme år steg Berrettini til den 11. position af ATP rating.

Nu fortsætter Matteo med at træne. Fans ser på hans succeser på siden i "Instagram", hvor nyheder og billeder udgives. En ung mand forsøger at opretholde en sportsform - med en stigning i 196 cm vejer 90 kg.