Bianca Andreesque - Foto, Biografi, Tennisspiller, Nyheder, Personligt Liv, "Instagram" 2021

Anonim

Biografi.

Canadisk tennisspiller Bianca Andreesc er velkendt for elskere af denne sport. Pigen har gentagne gange erobret priser i forskellige mesterskaber og turneringer og er medlem af det canadiske landshold i Federation Cup. I voksen tennis talte de om hende i 2017, efter turneringen i Washington, og så blev det kaldt et gennembrud af året, fordi hun formåede at slå to ex-første rackets i verden.

Barndom og ungdom

Biografi Bianchi begyndte i sommeren 2000 i Ontario-provinsen, Canada. Pigen blev født i familien af ​​migranter, der flyttede til et andet land fra Rumænien. Næsten umiddelbart efter datterens fødsel vendte familien tilbage til deres hjemland, hvor i 7 år Andreesk og begyndte at forstå AZA-tennis. Sandt nok stoppede den fremtidige atlet ikke, hun forsøgte også sin styrke i svømning, gymnastik, skøjteløb og fodbold.

Efter nogen tid var Bianca med sine forældre igen i Canada. I MISSISSOGUE trådte hun ind i Tennis Club og derefter oversat til centrum af Tennis Federation of Canada i Toronto. Så begyndte hun at deltage i konkurrencer blandt børn og erobre de første medaljer.

Det vidnesbyrd om dette er det travle 1. plads i Les Petits som turnering i Frankrig, og derefter titlen Champion i ungdomskonkurrencerne Orange Bowl. Et år senere gentog hun succes i de samme sportsmøder, kun hvis pigen for første gang konkurrerede med atleter under 16 år, så i 2015 var hendes rivaler unge mænd under 18 år. Samtidig er Biancke endnu ikke blevet 16 på det tidspunkt.

Tennis

Den første i karrieren i Andreesk Adult Tournament ventede på en tennisspiller i 2015, så blev hun kun 15 år gammel. Og efter et år udførte hun i konkurrencer af den kvindelige ITF-cyklus, hvor han slog rivaler i parret og enkeltudladninger. På det amerikanske åbne mesterskab i samme år nåede Bianca semifinalerne, men tabte til Kyle Day's sejr.

Det lagde ikke en pige for at nå det tredje sted i ITF-rangeringen blandt juniorer. I begyndelsen af ​​næste år viste hun det samme resultat i det australske åbne mesterskab, da han spillede i en enkelt udledning, men i et par med Carson Brandine blev mesteren for disse konkurrencer.

I februar 2017 blev Andreesque inviteret til det canadiske landshold. Taler på den amerikanske Federation Cup-gruppe, Bianca slog alle rivaler, og i det sidste spil bragte holdet et afgørende punkt i kampen mod deltagerne i Landsholdet i Kasakhstan.

I juni viste hun igen sin dygtighed i det åbne mesterskab i Frankrig, blev en stor mester af den større hjelm turneringsmester. Derefter havde hun en anden sejre, og ifølge resultaterne af sæsonen blev den canadiske atlet kaldt koden tennisspiller i Canada.

Den næste sæson begyndte for en pige med to tabere i finalen af ​​ITF-turneringer. Men i efteråret blev hun rehabiliteret af to sejre i en enkelt udledning, og samtidig forbedrede positionen i rangordningen, efterbehandling året i andet hundrede. 2019 begyndte for hende ikke mindre succesfuldt, i det åbne mesterskab i Auckland Andreesca tager 2. plads, hvilket kun giver tyske Juliez tyskere.

Sandt nok, ved det åbne mesterskab i Australien, mistede hun, og i den næste WTA 125K-serie-turnering slog Tatiana Maria i semifinalerne og vandt titelmesteren. Så ventede hun på en vellykket tale til det canadiske landshold, spil på det åbne mesterskab Mexico og den førende turnering i Miami. På grund af skulderskade, der blev opnået i foråret 2019, kunne hun imidlertid ikke komme til spillet mod Tjekkiet.

Personlige liv

Om det personlige liv på atleten lille er kendt. På grund af de permanente tid træning for noget en anden pige mangler næsten. Men da hun stadig klarer sig at hvile, går hun til havet, det fremgår af sine mange billeder i "Instagram", hvor Bianca er fanget på stranden i et badedragt eller bare hviler i en kreds af kære.

Regelmæssig sport og meditation hjælper Andreesk til at støtte en figur i form, selvom dens vægt er ukendt, med en højde på 170 cm, ser pigen slank ud og strammes ud.

Bianca Andreesku Now.

Bianca og nu aktivt træner, fordi jævnligt deltager i turneringer og forsøger at altid være i en sporty form.

I 2019 kom Andreesca for første gang i sin karriere til finalen af ​​Turneringen af ​​Grand Slam. I begyndelsen af ​​september samme år vandt pigen Serena Williams, der vandt sin første turnering af denne art. Men på dette vil den canadiske ikke stoppe, og nu er målet at vinde i det endelige WTA-mesterskab.