Bianca Andreesque - Foto, Biografie, Tennis Speler, Nuus, Persoonlike Lewe, "Instagram" 2021

Anonim

Biografie

Kanadese tennisspeler Bianca Andreesc is bekend vir liefhebbers van hierdie sport. Die meisie het herhaaldelik toekennings in verskeie kampioenskappe en toernooie verower en is 'n lid van die Kanadese nasionale span in die Federasiebeker. In die volwasse tennis het hulle in 2017 oor haar gepraat, ná die toernooi in Washington, en dan is dit 'n deurbraak van die jaar genoem, omdat sy daarin slaag om twee ex-eerste rakke van die wêreld te klop.

Kinderjare en jeug

Biografie Bianchi het in die somer van 2000 in Ontario Provinsie, Kanada, begin. Die meisie is in die familie van migrante gebore wat na Roemenië na 'n ander land verhuis het. Byna onmiddellik na die geboorte van die dogter het die familie teruggekeer na hul vaderland, waar in 7 jaar Andreesek en begin om die Aza-tennis te verstaan. True, hieroor het die toekomstige atleet nie opgehou nie, sy het ook sy sterkte in swem, gimnastiek, skating en sokker probeer.

Na 'n geruime tyd was Bianca met sy ouers weer in Kanada. In Mississogue het sy die tennisklub betree, en dan in die middel van die tennisfederasie van Kanada in Toronto vertaal. Toe het sy begin om deel te neem aan kompetisies onder kinders en die eerste medaljes te verower.

Die getuienis hiervan is die besige 1ste plek in die Les Petits as toernooi in Frankryk, en dan die titelkampioen in die jeugkompetisies oranje bak. 'N Jaar later het sy sukses in dieselfde sportbyeenkomste herhaal, net as die meisie vir die eerste keer met atlete onder die ouderdom van 16 deelgeneem het, was haar mededingers in 2015 jong mans onder 18 jaar. Terselfdertyd het Bianke nog nie op daardie stadium 16 geword nie.

Tennis

Die eerste in die loopbaan van Andréskek-volwasse toernooi het in 2015 vir 'n tennisspeler gewag, toe draai sy net 15 jaar oud. En ná 'n jaar het sy in die kompetisies van die vroulike ITF-siklus verrig, waar hy teenstanders in die paar en enkelverlies geslaan het. By die Amerikaanse Ope-kampioenskap van dieselfde jaar het Bianca die halfeindronde bereik, maar verloor aan Kyle Day se oorwinning.

Dit het nie 'n meisie gesit om die 3de plek in die ITF-posisie onder Juniors te bereik nie. Aan die begin van volgende jaar het sy dieselfde resultaat in die Australiese Ope-kampioenskap getoon toe hy in 'n enkele afskeiding gespeel het, maar in 'n paar met Carson Brandine het die kampioen van daardie kompetisies geword.

In Februarie 2017 is Andreesque uitgenooi na die Kanadese Nasionale Span. Bianca het by die Amerikaanse Federasiebeker-groep alle mededingers geslaan, en in die laaste wedstryd het die span 'n beslissende punt in die stryd teen die deelnemers van die nasionale span van Kasakstan gebring.

In Junie het sy haar vaardigheid weer in die oop kampioenskap van Frankryk gewys, wat 'n groot kampioen geword het van die groter helm-toernooi-kampioen. Toe het sy nog 'n draai van oorwinnings gehad, en volgens die resultate van die seisoen is die Kanadese atleet die kode tennisspeler in Kanada genoem.

Die volgende seisoen het begin vir 'n meisie met twee verloorders in die eindstryd van die ITF-toernooie. Maar in die herfs is sy gerehabiliteer deur twee oorwinnings in 'n enkele ontslag, en terselfdertyd het die posisie in die posisie verbeter, wat die jaar in die tweede honderd voltooi het. 2019 het vir haar nie minder suksesvol begin nie, in die oop kampioenskap van Auckland Andreesca neem die 2de plek, wat slegs Duitse Juliez-Duitsers oplewer.

True, by die oop kampioenskap van Australië, het sy verloor, en in die volgende WTA 125K-reeks het Tatiana Maria in die halfeindronde Tatiana Maria geklop en die titelkampioen gewen. Toe wag sy vir 'n suksesvolle toespraak vir die Kanadese nasionale span, speletjies by die Open Championship Mexico en die Premier-toernooi in Miami. As gevolg van die skouerbesering, wat in die lente van 2019 verkry is, het sy egter nie na die wedstryd teen die Tsjeggiese Republiek gekom nie.

Persoonlike lewe

Oor die persoonlike lewe van die atleet is min bekend. As gevolg van die permanente tyd oefensessies vir iets wat 'n ander meisie amper ontbreek. Maar wanneer sy nog steeds kan rus, gaan sy na die see, dit word bewys deur sy talle foto's in "Instagram", waar Bianca in 'n swembroek op die strand vasgelê word of net in 'n sirkel van geliefdes rus.

Gereelde sport en meditasie help Andreesek om 'n figuur in die vorm te ondersteun, hoewel die gewig van die gewig is, met 'n hoogte van 170 cm, lyk die meisie skraal en strenger.

Bianca Andreesku nou

Bianca en nou aktief oefen, want gereeld deel aan toernooie en probeer om altyd in 'n sportiewe vorm te wees.

In 2019 het Andreesca vir die eerste keer in sy loopbaan tot die eindstryd van die toernooi van die Grand Slam gekom. In die begin van September van dieselfde jaar het die meisie Serena Williams gewen en sy eerste toernooi van hierdie soort gewen. Maar hierop gaan die Kanadese nie ophou nie, en nou is die doel om in die finale WTA-kampioenskap te wen.